Gynning x 2 och Påsk på Ystad Saltsjöbad

Gynning x 2 och Påsk på Ystad Saltsjöbad

Välkommen till den traditionella påskutställningen GYNNING X 2 den 14 april – 17 april 2017

Agneta Gynning skulptur, design & smycke
Carolina Gynning måleri, foto, design & smycke

Carolina har med sin utställning fångat den nya rosa trenden – All we say is ”Think Pink”! Bland Agnetas verk kan vi njuta av glasskulpturer som fångar ljuset & livet, bronsänglar som hänger och klättrar och grön onyx.

Öppet fre-sön 10-18 , mån 10-15. OBS tiden!


Vill ni stanna och njuta lite längre av konsten och omgivningarna? Middag i restaurangen bokas på tel 0411-136 43.
Övernattning bokas på [email protected]


Vi passade på att prata lite med Carolina och Agneta om årets utställning!

Vad kommer vi som besökare få lära oss av er i år?
Vi hoppas som vanligt få bjuda på en intressant mix av material i målning och skulptur. Det är roligt att möta publiken och berätta om olika material och hur vi jobbar. Genom åren har vi märkt att många fått upp ögonen för skulptur och att det går att placera i privata hem och inte bara i offentlig miljö. Vi tycker att det är roligt att möta publiken och prata om hur konsten blir till.

Vad är exklusivt för denna utställningen?
I stort sett alla Carolinas målningar och många av skulpturerna är nya för denna utställning. Vi kommer sälja en specialdesignad låda med sex tallrikar med några av de mest populära av Carolinas motiv. Denna finns enbart till salu i samband med utställningen och i limiterad utgåva.

Vad är ni själva mest stolta över under årets utställning?
Vi är stolta över att vi får komma tillbaka för nionde året till YSB och att vår publik bara har ökat från år till år. Vi är alltid lika lyckliga när vi får ställa ut våra verk tillsammmans i denna fantastiska miljö som vi erbjuds här vid havet.

ysb-gynning-konst-2017