Vippaket

WOW paket

Firar ni födelsedag, bröllopsdag eller er själva för att ni är så härliga? Då är ett besök på Ystad Saltsjöbad rätt val, här gör vi allt för att ni ska trivas och kunna slappna av och bara njuta. Här nedan är ett urval av läckra paket och produkter vi kan tipsa om för att göra ert besök ännu mera minnesvärt och speciellt.

 

Moments of Amarone
En riktigt härlig bricka som står och väntar på er på rummet vid ankomst. Gott Amaronevin, mörk choklad och rosor. Lyxigt, avslappnat och vuxet.
Moments of Pleasure
Riktig njutning! Vid ankomst väntar en halv flaska fantastiskt rödvin utvalt av vår sommelier, husets praliner och rosor i vas. Classique!

Beställ här

Alla fälten är obligatoriska

Namn

Ankomstdatum

Telefon

Bokningsnummer

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt meddelande

Antal á 595kr: Antal á 295kr:
Candy
Nu när du är vuxen kan du äta lördagsgodis alla dagar eller kanske vill du passa på att tjäna några enkla poäng om du har barnen med till Ystad Saltsjöbad. Gör det enkelt för dig och låt oss fixa upp en härlig påse med godis som väntar på dig på rummet. Mums!
The Creek Experience
har vunnit ett flertal utmärkelser. Att vara på Ystad Saltsjöbad utan att pröva the Creek Experience är som att besöka i Paris utan att se Eiffeltornet. Mycket populär så vänta inte med att boka. Vår bokningsavdelning återkommer med tillgänglighet och tid..
Antal á 100kr: Antal á 695kr:
Chocolats
Ett urval av Österlenchoklads egna lyxiga tryfflar, snyggt förpackade i en klassisk handstämplad ask.
Väntar på dig och någon du troligen bryr dig mycket om på rummet vid ankomst.
Moments of ESS
Ett rum, en plats du aldrig vill lämna. Låt tiden stanna upp en stund - Slå dig till ro på ditt rum med havsutsikt eller poolview. Njut av Handgjorda Brända mandlar och härligt god österlentryffel gjord med kärlek - Utmana din partner på ett parti kortspel. Ps stenarna i den lilla påsen ser ut som minnen från stranden…men dem är gjorda av ekologisk lakrits och är ljuvligt goda! Enjoy och må bästa man/kvinna vinna!
Antal á 100kr: Antal á 225kr: