Matresan

Matresan

PROVA MATRESAN – EN UNIK UPPLEVELSE I GASTRONOMI

Ta med din kära, ett par vänner eller din gamla mamma, det spelar ingen roll. Vi tar er med på en 36 timmarsresa fylld av nya smaker, platser och människor i en fängslande miljö med havet som gäst.

Program för 3 dagars konceptet:

Fredag
Incheckning 17.00–18.00.

18.30 Är det en gemensam 4 rätters middag med vinpaket samt  genomgång av lördagens program.

Lördag
Efter en skön hotellfrukost samlas vi runt 10.00 för en gemensam busstur med besök på några av Österlens bästa matproducenter för att få inspiration till kvällens matlagningskurs, var stoppen blir beror helt på säsongen. Ni har möjlighet att handla på de olika stoppen.

Vi värnar om miljön och försöker alltid att använda lokala råvaror och låter säsongens smaker visa vägen. Ett och annat stopp för magen finns det också tid för.

Vi återanländer till hotellet under eftermiddagen. Kl 16:00 är det återsamling och därefter tar våra kockar hand om er under resten av kvällen.

Vi ser till att ni får vad som behövs för en lyckad kväll, nyfikenhet och ett glatt humör är allt vi behöver från er. Sedan bär det av.

Vi lagar mat tillsammans och njuter av något gott att dricka under resans gång. Kvällen avslutas vid elvatiden då baren eller sängen tar vid.

Söndag
Härlig frukost och kanske en promenad på stranden.

Hela resan med dryck, mat, tillgång till spa och övernattning – från 3 475 kr/pers i standard rum. (Max 16personer)

Ni kan även boka endast lördag tills söndag från 2 070 kr/pers i standard rum. I detta paket ankommer ni till rundturen kl 10:00 på lördag förmiddag.

Detta erbjudande är ej bokningsbart via online bokningen.
För att boka skicka mail till [email protected] eller ring 0411-13630

Vi erbjuder i nuläget Matresan på följande datum under 2015 (avser ankomst resp avresedatum):

2016
10-12/6

Välkommen till oss på stranden.