Moments of Malt

title_whiskey2016

VÄLKOMMEN TILL EN EXKLUSIV WHISKYPROVNING MED FANTASTISK MAT.

Whiskyn som hyllar nutidens djärva tänkare. Prestigefyllda och respekterade Mortlach nylanseras i tre sorter.

Ystad Saltsjöbad och dess mästerkock Daniel Müllern samt Diageos Nordiska Brand Ambassadör Mikael Lundén, slår tillsammans ett slag för Whisky & Mat i kombination. Vi utlovar en exklusiv provning i kombination med en spännande, djärv och ytterst välsmakande 3-rätters meny skapad av en av rikets bästa mat-kreatörer.

Det är begränsat antal platser och först till kvarn, så missa inte denna VIP-provningen där mat och whisky möts på bästa sätt.

En av världens mest respekterade Single Malt Scotch Whisky är tillbaka i ny anda. Mortlach var den första whiskyn att tillverkas i Dufftown, Speyside år 1823 och har sedan dess hyllats av såväl bartenders som whiskykonnässörer över hela världen.

Nu är Mortlach tillbaka – i förnyad form. De nya utgivna sorterna är: Rare Old, 18-year-old och 25-year-old.

Pris: 995:-
Tid: 19.00 den 15 april.
Begränsat antal platser
Anmälning till: [email protected].
Sista anmälningsdag 6 april

Anmälan är bindande och betalas i förskott via bankgiro 5845-8423, var vänlig märk betalningen med whiskyprovning 15/4 samt ert namn.

webb_485_mortlach