JOBBA MED OSS

Jobba med oss

Servis till Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbads restaurang fortsätter att växa och vi söker därför just nu fler servitriser/servitörer. Du skall helst ha fyllt 24 år, ha flerårig branschvana som servitris/servitör, ha en stor kärlek till mat och dryck. Tycka om att jobba kvällstid och vara en del av ett stort team med ett stort intresse för service och känsla för detaljer. Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är inte rädd för att ta mycket eget ansvar. Du är passionerad för det du gör och sätter alltid gästen i fokus.

Vår personalidé är att ”vi ska ge medarbetare med engagemang och positiv attityd en passionerad arbetsplats med möjligheter, glädje och gemenskap. Med omtanke och intresse för varandra skapar vi tillsammans en arbetsplats i världsklass.”

Passar du in i denna beskrivning och vill vara med i ett vinnande gäng, skicka då in din ansökan och ditt CV till vår Restaurangchef [email protected]


Housekeeping söker medarbetare till Ystad Saltsjöbad & Villa Strandvägen

Nu söker vi nya medarbetare till våra glada team på Ystad Saltsjöbad!
Vi söker dig som kan ta helgarbete på Housekeeping på Ystad Saltsjöbad och dig som kan jobba vardagar på Housekeeping på Villa Strandvägen!

Vänligen skicka din ansökan till: [email protected]

Anställning omgående!


Spamedarbetare till Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbads Spa fortsätter att växa och därför söker vi nu hudterapeuter, spaterapeuter och massörer på helgerna. Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är inte rädd att ta mycket eget ansvar. Du är passionerad för det du gör och sätter alltid gästen i fokus.

Vår personalidé är att ”vi ska ge medarbetare med engagemang och positiv attityd en passionerad arbetsplats med möjligheter, glädje, och gemenskap. Med omtanke och intresse för varandra skapar vi tillsammans en arbetsplats i världsklass. ”

Du skall helst ha fyllt 23 år, ha arbetat minst i 1 år som spaterapeut, hudterapeut eller massör och helst ha branschvana inom SPA. Tycka om att jobba helger och kvällar samt vara flexibel med dina arbetstider. Vara en förebild med stort intresse för service och känsla för detaljer. Extra plus  om du om både är utbildad som hudterapeut & massör.

Passar du in i denna beskrivning och vill vara med i ett vinnande gäng, skicka då in din ansökan och ett CV  till vår Spachef [email protected] Har du frågor om tjänsten, ring Laura på telefon: 0411-558694

 

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT ARBETA PÅ YSTAD SALTSJÖBAD?

Via vårt online formulär nedan har du möjlighet att skicka oss en öppen ansökan. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Skulle en passande tjänst uppkomma kontaktar vi dig.
 

Ansök online här!

 

_V0Q4903 kopia

 

_V0Q5809