AKTIVITETER

TRÄNING

Vi erbjuder rolig och varierade träningsmöjligheter. Medlemskort till SPA ger full tillgång till träning och aktivitetspass

PROGRAM

Träningsprogram & schema

Läs mer

PRISER

Olika träningskort finns att köpa

Läs mer

PASSBESKRIVNINGAR

Våra olika träningspass- och aktiviteter

Läs mer

NYHETER

Vad som händer i vårt Spa

Läs mer

PASSBESKRIVNINGAR

Våra olika träningspass- och aktiviteter. Vi tränar i de fyra elementens tecken! Alla pass avslutas med en skön avslappning där vi skapar balans och välbefinnande.

Hot Creek Yoga
För dig som gillar ett fysiskt Yogapass med betoning på styrka och smidighet.
En viss vana av Yoga rekommenderas samt att du gillar värme.

Hot Creek Yoga – Light
Lite lugnare Yoga i vår fantastiska och varma miljö.

Yin-Yang Yoga – Light
Yoga både i ett flöde samt att vi stannar länge i vissa rörelser. För dig som inte vill förflytta dig upp och ner så mycket. Lite lugnare.

Yoga Energy
Med kraft, andning och energi flödar du igenom passet.

Yoga Flow
Sköna, enkla rörelser i ett flöde som ger energi till hela kroppen.

Yoga Mind / Yinyoga
I denna yogaform hittar du lugnet genom att stanna länge i positionerna. Det är en mental och rogivande yogaform som främjar din rörlighet.

Yocore
En mix mellan core och yoga. Styrka i bål och ryggen skapar bättre hållning och kroppskännedom.

Qigong
Långsamma avslappnande rörelser, mjuk stretching, andnings- och koncentrationsövningar. Kroppens akupunktursystem aktiveras, stärker och ökar fysisk och psykisk förmåga.

Meditation
Hitta ett inre lugn med hjälp av enkla meditationsövningar. Öva upp förmågan att vara närvarande och leva i nuet. Andas.

Boll Control
Med hjälp av boll lär du dig hitta centrum i kroppen. Styrkeövningar blandat med balansövningar i ett skönt flöde. Fokus på mage och rygg. Passar alla.

Aqua Flow
Vattenjympa till skön musik. Hela kroppen tränas skonsamt i vattnet.

Fire / Circle
Här har du ett pass där du får utmana dig själv. Olika styrkeövningar med olika redskap. Passen kan se olika ut från gång till gång. Låt dig svettas och överraskas.

World wide moves
Ett svettigt och roligt danspass med enkla grundande övningar. Med rytmer och inspiration från bl.a. Afrika och Brasilien. Släpp loss och ha kul.

Pilates
En skonsam träningsform som stärker både små och stora muskler vilket ger slanka och smidiga muskler. Tränar hela kroppen med tonvikt på mage och rygg.