Passbeskrivningar

spa-traningbrygga-stor

PASSBESKRIVNINGAR

Våra olika träningspass- och aktiviteter. Vi tränar i de fyra elementens tecken! Alla pass avslutas med en skön avslappning där vi skapar balans och välbefinnande.

Hot Creek Yoga
För dig som gillar ett fysiskt Yogapass med betoning på styrka och smidighet.
En viss vana av Yoga rekommenderas samt att du gillar värme.

Yoga Energy
Med kraft, andning och energi flödar du igenom passet.

Yoga Flow
Sköna, enkla rörelser i ett flöde som ger energi till hela kroppen.

Yocore
En mix mellan core och yoga. Styrka i bål och ryggen skapar bättre hållning och kroppskännedom.

Yoga Mind / Mind Stretch / Yin Yoga
I denna yoga- och meditationsform hittar du lugnet genom att stanna länge i positionerna. Det är en mental och rogivande yogaform som främjar din rörlighet.

Qigong
Långsamma avslappnande rörelser, mjuk stretching, andnings- och koncentrationsövningar. Kroppens akupunktursystem aktiveras, stärker och ökar fysisk och psykisk förmåga.

Meditation
Hitta ett inre lugn med hjälp av enkla meditationsövningar. Öva upp förmågan att vara närvarande och leva i nuet. Andas.

Breath
Olika andningsövningar med fullt fokus på din andning. Lätta och sköna rörelser som följer dina andetag.

Boll/Control
Med hjälp av boll lär du dig hitta centrum i kroppen. Styrkeövningar blandat med balansövningar i ett skönt flöde. Fokus på mage och rygg. Passar alla.

Aqua Flow
Vattenjympa till skön musik. Hela kroppen tränas skonsamt i vattnet.

Fire/Circle Fire/Boll
Här har du ett pass där du får utmana dig själv. Olika styrkeövningar med olika redskap. Passen kan se olika ut från gång till gång. Låt dig svettas och överraskas.

World wide moves/WWMoves
Ett svettigt och roligt danspass med enkla grundande övningar. Med rytmer och inspiration från bl.a. Afrika och Brasilien. Släpp loss och ha kul.

Pilates Flow
En skonsam träningsform som stärker både små och stora muskler vilket ger slanka och smidiga muskler. Tränar hela kroppen med tonvikt på mage och rygg.