Face

EXPERT CARE | 50 MIN 795 KR

En superaktiv och skräddarsydd ansiktsbehandling med kraftfulla naturliga ingredienser i kombination med en välgörande ansiktsmassage – helt anpassad efter din hud och dina behov oavsett om den är i behov av djuprengöring, fukt eller näring.

GLORIUS SKIN LIFTING SOLUTION | 80 min 1095kr

En behandling som jämnar till huden, ger volym och lifting. Det effektiva resultatet uppnås genom en dubbelpeeling som kombineras med c-vitamin och en peel-off mask. Rekommenderas till en mogen, en grov hud, hud med ojämn hudton (pigmentering), rynkor och om huden är insjunken och saknar fasthet. Huden blir jämn och slät samtidigt som cellförnyelse stimuleras och ansiktets kontur fylls ut. Ger näring, lyster, spänst och minskar både fina och djupare rynkor.

SKIN REGIMEN FACE | 50 min 795kr

Ett helhetskoncept med den senaste generationens avancerade hudvård som bekämpar de fyra huvudorsakerna till att huden åldras: inflammation, glykation, oxidation och metylation. Denna ansiktsbehandling arbetar för att aktivt korrigera ålderstecken samtidigt som den skyddar mot framtida skador. Den utförs med Kabat, en unik massageteknik som ger huden ny energi och vitalitet.

RECOVER TOUCH | 25 MIN 445 KR
En lättare och avslappnande behandling för ansiktet som laddar din hud med massor av fukt, vitaminer och antioxidanter.

BEAUTY TOUCH | 50 MIN 795 KR
En behandling med fokus på välbefinnande för ansiktet i samband med en avslappnande rygg och nackmassage. Huden laddas med massa härlig fukt och näring som ger nytt liv och lyster till huden.

Spa Behandlingar Ansikte

Skicka bokningsförfrågan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.