TANDBLEKNING

BrilliantSmile

Prova tandblekning med BrilliantSmile på vår spaavdelning!

Nu använder vi den mycket effektiva tandblekningen BrilliantSmile på vår spaavdelning. BrilliantSmile-metoden bland annat känd från ”Idol”, ”Topmodel” och Extreme Makeover,”Kungligt”

Tandblekningen utförs av certifierade tandblekare och tar ca två timmar, tänderna blästras och ytliga missfärgningar tas bort samt att tänderna putsas och poleras, allt detta under tiden du njuter av vår vackra spamiljö. En fantastisk nyhet är att vi för 495 kr som tillägg även kan försegla dina tänder med NanoSeal som gör att dina tänder skyddas mot missfärgningar upp till ett år och du kan äta och dricka vad du vill direkt efter blekningen.

Brilliant smile klinik blekning
Pris på tandblekning 2900 kr
Pris på tandblekning + NanoSeal 3295 kr

Brilliant smile touch-up blekning
Touch-up är en ny blekmetod från Brilliant Smile. Touch-up är en skonsam metod som bygger på kur-behandling om 3 – 5 behandlingar med 1 – 2 behandlingar i veckan.
Successivt bleks dina tänder på ett ytterst milt och skonsamt sätt. Det finns två varianter, 20 minuters blekning för den som har mindre  missfärgningar och 40 minuter för den som har mer missfärgningar eller önskar mer effekt. Blekningen kan upprepas var 3 – 6 månad för bibehållet resultat. Metoden lämpar sig även för dig som tidigare blekt tänderna med annan metod och önskar bättra på resultatet eller för dig som vill underhålla redan vita tänder reglebundet så missfärgningar av ålder, te eller kaffe motverkas.

395 kr per person.
345 kr per person vid bokning för 2 personer.

Om du är osäker eller vill veta mer erbjuder vi även kostnadsfri konsultation. Vänligen kontakta oss på [email protected] eller 0411-13633 för mer information.

Klicka här för att komma till www.brilliantsmile.se där du kan läsa mer om Brilliantsmile metoden

Klicka här för att se en kort informationsfilm om metoden

BrilliantSmile

Boka tid

Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *

Bokningsnr(har du ett bokningsnummer ange det här):

Ärendet gäller: *

HotellgästDagspagästEndast behandling

Verifiering: Vad är