INFORMATION

VÅRA OLIKA DAG- OCH KVÄLLSSPA, ÖPPETTIDER & PRISER

VÅRA OLIKA DAG- OCH KVÄLLSSPA

Tänk på att vara ute i god tid med era reservationer! Alla våra dag- och kvällsspa är, i mån av plats och pga. hur bokningsläget ser ut, också med reservation för ändringar – och ska därför alltid bokas i förväg. Vi har tyvärr sällan möjlighet att ta emot drop-in. Vänligen observera också att vi har en 16 års gräns på vårt SPA. Sommartid är barnen välkomna att bada i vår uppvärmda utomhuspool inne på gården.

Har ni frågor eller funderingar – eller önskar göra en bokning – vänligen se nedanstående formulär, skicka oss ett mail på [email protected] eller ring oss på 0411-136 33.


MÅNDAG TILL FREDAG ERBJUDER VI

Morgonspa 09:30–12:30 tisdag – fredag, 295 kr per person. Detta ingår: Inträde till vårt spa

Lunchspa 13:00-18:00 måndag – torsdag, 595 kr per person. Detta ingår: Inträde till vårt spa samt lunch (räksmörgås eller dagens sallad) i vårt Spa Café med lättare dryck (OBS, lunch serveras först kl. 13:00 för Lunchspa: besökande gäster)

Heldagsspa 09:30-18:00 måndag – fredag, 1395 kr per person. Detta ingår: Inträde till vårt spa, lunch (räksmörgås eller dagens sallad) i vårt Spa Café med lättare dryck samt en valfri 50 min behandling eller The Creek Experience. Tänk på att vara ute i god tid med bokning av behandlingar!

Kvällsspa 18:00–23:00 måndag – torsdag, 395 kr per person. Detta ingår: Inträde till vårt spa samt ett glas Mousserande per person.

För Er som önskar besöka oss endast för en dag har vi alltså en mängd olika paket och upplägg. Oavsett vilket dagspa ni önskar ingår alltid tillgång till pooler, jacuzzi, ång- och torrbastu, lågvattensbassäng, kallbad samt vår relax. Självklart får ni alltid låna en badrock, ett par tofflor och handduk när ni kommer för att mysa hos oss. Så oavsett om ni önskar komma för endast ett par timmar eller för en heldag av mys – har vi den perfekta platsen för ett avbrott i vardagen!


UNDER HELGER ERBJUDER VI

Kvällsspa 18:00–23:00 fredag – söndag, 495 kr per person. Detta ingår: Inträde till vårt spa samt ett glas Mousserande per person.

Kvällspa inkl. The Creek Experience 18:00–23.00 fredag – söndag, 895 kr per person. Detta ingår: Inträde till vårt spa samt ett glas Mousserande och The Creek Experience – 2 timmar. Paketpriset gäller om ni bokar The Creek Experience under tiden för ert Kvällsspa med 18:00 som första insläpp.

Beroende på hur bokningsläget ser ut på hotellet har vi ibland möjlighet att erbjuda andra former av dagspa; exempelvis Heldagsspa eller Lunchspa även på helgen. I så fall lägger vi ut detta här på hemsidan; under fliken Spaerbjudande

BOKNING AV BEHANDLINGAR

Önskar ni som dagspa- eller hotellgäst boka behandlingar tillkommer dessa. Vi råder er att boka dessa i god tid då efterfrågan är väldigt stor. Behandlingar kan ibland men som regel inte bokas på plats.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

Kom i god tid till era behandlingar. Vi kan tyvärr inte förlänga er behandlingstid vilket innebär att behandlingen utförs på återstående tid vid sen ankomst. Anmälan och betalning sker i spa-receptionen 15 min innan behandlingens början. Bor ni på hotellet kan vi lägga debiteringen på rummet så att ni i så fall betalar för behandlingen då ni checkar ut. Om du är gravid, har en sjukdom eller tar någon medicin vänligen meddela detta redan vid bokningstillfället så vi kan ge dig rätt hjälp och rekommendationer redan innan ankomst. Under behandlingen rekommenderar vi att bära underkläder eller torra badkläder.

Bonuskort – för var 500 kr du spenderar på en behandling eller produkt får du en stämpel, efter 12 gånger erhålls en bonus att använda till detsamma. Fråga i Spareceptionen.


ÖPPETTIDER & INFORMATION FÖR HOTELLGÄSTER

Tillgång till Spa i samband med övernattningspaket är från klockan 15:00 ankomstdagen till klockan 15:00 avresedagen. Tänk på att utcheckning är klockan 11:00. Ni har tillgång till de träningspass som erbjuds under er vistelse hos oss. Vänligen boka era träningspass i god tid genom att maila [email protected]

Salt Creek Spa har öppet måndag till söndag mellan klockan 09:00 och klockan 24:00. Ni finner era badrockar och tofflor på rummet när ni checkat in. Handdukar får ni nere hos oss i Spareceptionen. Ni behöver inte anmäla er ankomst i Spareceptionen innan ni går in på Salt Creek Spa – däremot måste ni göra detta 15 minuter innan inbokade behandlingar eller om ni bokat The Creek Experience.

För The Creek Experience väntar ni inne på Spa – en bit upp i korridoren hittar ni ingången på vänster sida och ett par bänkar där ni kan slå er ner medan ni väntar. För övriga behandlingar hämtar terapeuterna er vid Spareceptionen.

I omklädningsrummen finner ni låsbara skåp. Nycklar sitter i så ni behöver inte ha med er egna. Ni får byta badrock en gång under er vistelse hos oss. Våra badrockar är stöldskyddsmärkta så vid eventuellt byte lämna vänligen den blöta badrocken antingen inne i korgarna i omklädningsrummet – eller i korgen strax bakom Spareceptionen (så att dessa chip:as om).

INFORMATION GÄLLANDE TILLGÅNG TILL SPA FÖR VÅRA TRÄNINGSMEDLEMMAR

Terminskort
Här ingår tillgång till Spa måndag till fredag 9:30-19:00 samt träning alla dagar i veckan. Tillträde till Spa är tidigast 15 min innan passet börjar samt 30 min efter passet avslutats för dusch/ombyte om det inte är under ordinarie öppettid 9:30–19:00. En handduk ingår. Till vattengympan erbjuds handduk i en korgvagn utanför ingången till spa.

Lördag och söndag – samt röda dagar – gäller enbart träning och varken tillträde till Spa eller handduk. På helgerna kan vi endast erbjuda dusch/omklädning 15 min efter avslutat pass då vi har många hotellgäster i huset samt att Villa Strandvägen även har tillgång till våra omklädningsrum.

Årskort
Här ingår tillgång till Spa måndag till söndag 9:30-24:00 samt träning alla dagar i veckan. Tillträde till Spa är 15 min innan passet börjar samt 30 min efter passet avslutats för dusch/ombyte om det inte är under ordinarie öppettid 9:30–24:00. En handduk, badrock och tofflor ingår. Till vattengympan erbjuds handduk i en korgvagn utanför ingången till spa.
Under sommarperioden har årskortmedlemmar tillgång till solsängarna som finns på spaavdelningens område – däremot inte solbäddarna runt stora utomhuspoolen på innergården!

Klippkort
Har man klippkort ingår enbart träningspass. Inte tillgång till Spa eller handduk.


Läs mer om våra olika kort, dess priser och våra olika terminer under fliken: Träning.

SMÅTT & GOTT

Från och med den 1 januari 2017 höjer vi priset för Kvällsspa måndag till torsdag till 395 kr per person!


Vi har förlängt tiden för vårt Kvällsspa med två timmar – allt för att kunna erbjuda er lite extra mys! Ni är nu varmt välkomna mellan klockan 18:00 och klockan 23:00.


Vi har öppnat upp vårt relaxrum: Fireview för samtliga gäster. Ni finner det mittemot Seaview, på Salt Creek Spas ovanvåning, precis intill Captain´s Bar. Passa på att köpa med dig ett gott glas Mousserande in, sjunk ner i en utav våra mjuka sängar och låt blicken landa i lågorna från vår öppna brasa.


 

 

blomma_high

Bokningsförfrågan: behandlingar

Vid behandlingsförfrågningar vänligen använd formuläret nedan. Vid behandling i samband med övernattning ber vi Er att alltid ange bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och mobilnummer.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

Varmt välkomna!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

vila_bw_high[1]