The Creek Experience

The Creek Experience

”Lika väl som du måste se Eiffeltornet när du är i Paris så måste du testa The Creek Experience när du besöker Ystad Saltsjöbad”

Tänk dig två timmar av komplett avkoppling. Två timmar omgiven av konstant värme i en miljö inspirerad av en tropisk regnskog där de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten fått en självklar plats. Du lämnar vardagen utanför och stiger in i stillhet och lugn.

Direkt när du kliver in möts du av en dimridå och du kan ana ett porlande vattenfall någonstans framför dig medan du sakta smyger fram genom vattnet. När så värmen omslutit din kropp är det dags att påbörja äventyret och du börjar genom att låta dina trötta fötter stå i fokus för en stund. Guldklädd mosaik sätter tonen samtidigt som salt ifrån döda havet mjukar upp och en uppfriskande ansiktsmask appliceras.

Nu är du redo att ta dig an våra olika basturitualer! Värme blandas med kyla med en återfuktande och uppiggande effekt. I vår något förenklade version av en turkisk Hamam tvålar, skrubbar och sköljer du din kropp, allt på uppvärmda kakelklädda bäddar där ångan och dofterna bidrar till en sinnesfylld upplevelse för både kropp och själ. Du känner dig ren och helt avslappnad. I vår Razul är det sedan dags att smutsa ner sig igen med en speciell mineralrik marockansk lera som i kontakt med ånga maximerar kroppens upptagningsförmåga och när du låtit leran stelna är det så dags för en varm dusch som lämnar dig med en känsla av uppfräschning långt in i porerna. Du avslutar din expedition med en återfuktande, ekologisk jojobaolja som du sedan låter torka i vår varma luftsluss samtidigt som du njuter av den lätta brisen och en stund av reflektion.

The Creek Experience är en jordenruntresa – med olika spa- och basturitualer som inspiration. Du färdas i en grupp om max sex personer. Våra fantastiska värdar agerar kompasser och guidar dig genom djungeln – medan du utför de olika ritualerna på dig själv eller, med fördel, på ditt utvalda sällskap! För detta är absolut en upplevelse att dela; antingen med din andra hälft eller varför inte med bästa vännen eller kollegan? Det enda ni behöver ha med er i bagaget är badkläder. Resten ordnar vi med.

Pris per person 695 kr.

Kontakta oss för bokning och mer detaljer:
E-mail: [email protected]
Telefon: 0411-136 33

Välkommen till oss vid havet

 


– Klicka här för att komma till vårt bokningsformulär

– Boka online här.

spa_2014_creek5

 

spa_2014_creek2