Get on the list!
Artister & bokning

A Music Dinner Club

PERSONLIGARE, NÄRMARE, BÄTTRE. OCH TRYGGT.

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera några av Sveriges bästa artister i kanske den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om. A Music Dinner Club – en kväll som nästan kan kännas som en hemlig spelning där vår köksmästare har komponerat en perfekt 3-rättersmiddag och ni sitter vid perfekt dukade bord. Vi börjar med bubbel naturligtvis och lagom till desserten tar kvällens artist plats på scenen nära just er. Men med precis rätt avstånd.

Kvällarna är skapade efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och direktiv.

Vilka artister vill du uppleva?

Ola Salo

Som en middag hemma hos Ola!

Ola Salo kommer till Ystad Saltsjöbad!

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera en av Sveriges främsta artister – Ola Salo! Det blir kanske den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om. En kväll med Ola i en nästan hemlig spelning där vår köksmästare har komponerat en perfekt 3-rätters middag. Vi börjar med bubbel och lagom till desserten tar Ola plats på scenen nära just er. Det blir en kväll fylld av hans favoritlåtar, berättelser och personliga reflektioner. Som en middag hemma hos Ola, fast här hos oss på Ystad Saltsjöbad! Om vi ska sammanfatta allt detta härliga? Då säger vi musikaliskt, personligt, exklusivt och väldigt gott!

Speldatum: 5 december

Köp biljett!

Petra Marklund

Händerna mot himlen, nu kör vi!

Petra Marklund intar scenen!

Det har gått ett decennium sedan Petra Marklund var med i första omgången av ”Så mycket bättre” och blev ett med hela svenska folket.

Förutom egna släpp har hon skrivit Grammisvinnande musik till Zara Larsson (”Only You”), sjungit för Sting på Polarpriset, skrivit musik till till Lucas Moodyssons HBO-serie ”Gösta” och specialskrivit musik till Benke Rydmans dansföreställning ”Stop. Play. Rewind.”. Hennes senaste album heter ”Frimärken” och släpptes tidigare i år, där finner man bland annat singeln ”Maneter” som skrevs efter att hon läst en artikel om just maneter.

Nu kommer hon med all sin glans till Ystad Saltsjöbad – händerna mot himlen, nu kör vi!

Eventet har redan varit.

GET ON THE LIST

SO YOU LIKE MUSIC?

Sign up here!

Helkväll med musik, god mat & dryck

Kvällarna ser ut ungefär så här:

Kl 15.00
Om du köpt vårt musikpaket där vi inkluderar rum så checkar du in vid den här tiden. Kanske du hinner med en skön stund i poolerna innan middagen? Eller en promenad längst strand eller hamnkant?

Kl 18.30
Vi börjar med ett glas bubbel!

Kl 19.00
Middag, vi sätter oss till bords för en specialkomponerad 3-rätters middag. Vinpaket är inkluderat.

Kl 21.00
Artist på scen! Uppträdande, musik och berättelser. Kvällen beräknas sluta runt kl 22.15. Allt beroende på hur många extranummer ni lyckas ropa in hen till.

Ni sitter vid luftigt dukade bord efter rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och maxantalet gäster per kväll. Handsprit är ett måste under kvällen och vi ber dig respektera avstånd samt att du naturligtvis är frisk och kry på alla sätt.