Dagkonferens

DAGKONFERENS PÅ YSTAD SALTSJÖBAD

Börjar kontoret kännas trångt? I maj och juni har vi äntligen lediga datum för dagkonferens med dig och ditt företag! Unna dig styrelsemötet i en vacker omgivning vid havet med all nödvändig utrustning som kan tänkas behöva. 

Vad passar bättre än en After Work efter arbetsdagens slut? I vår bar NERO blandar vår bartender Keith grymma cocktails och vet hur en riktig Old Fashioned ska smaka. Kanske ni till och med stannar på middag? Vårt brasserie Vitas är en fransk-amerikansk bistro där enkla charkuterier, hamburgare eller Rossini avnjuts till ett bra glas vin eller en kall öl. En självklar mötesplats för hotellets gäster och Ystadbor.

I andra fall är det skönt att koppla av efter en produktiv dag i vårt stora Salt Creek Spa. Här finns inomhuspool, uppvärmda utomhuspooler, bastu, jacuzzi och relaxrum. Spa:t håller öppet till 24.00 så du har god tid på dig att utforska alla våra olika avdelningar.

Låter det som något för ditt företag, eller har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på forsaljning@ysb.se eller tfn: 0411-13630. Vi tar emot stora som små grupper och utformar dagen efter dina preferenser. Om du tycker det är enklare är du välkommen att komma med en förfrågan nedan så hör vi av oss så snabbt vi kan. 

Vistelse

* Obligatoriska fält

Antal deltagare: *

Ankomstdag: *

Avresedag: *

Önskade rum

Antal dubbelrum:

Antal singelrum:

Meddelande & speciella önskemål

Adressuppgifter

Företag: *

Kontaktperson: *

E-post: *

Telefon: *

Önskar bli kontakta per e-post
Önskar bli kontakta per telefon
Verifiering: Vad är