Höstbröllop

AUTUMN EXPERIENCE

« Tillbaka till våra bröllop

The Scenario.

Läget på stranden är spektakulärt. Vågorna slår in på stranden, solen skiner och en varm höstbris sveper runt hotellet. Bröllopsgästerna kommer förväntansfulla laddade till tänderna för att fira det vackra brudparet.

Frukost

Alla samlas framför brasan tillsammans med varmt te, nyrostat bröd och hemmagjord marmelad med creme cheese. Brasan knastrar när alla njuter och får höra välkomstkommittén berätta om dagens aktiviteter. Gästerna får sedan lämna av sig sina väskor och packning för att sedan beges sig ut på stranden för en liten bouleturnering.

Lunch

Väl tillbaka inne efter en spännande match där brudgummen självklart fick vinna erbjuds en kall lunch. Lokala specialiteter som ostar, skinkor, grönsaker blivit varsamt hanterade i köket genom lufttorkning, syltning, jäsning ger tillsammans en säsongsenlig smaksensation. Till detta dricker ni en fransk cider och lyssnar på avkopplande musiken och studerar med spända ögon kvällens bordsplacering.

Middag

Efter en avkopplad stund på spat och en ombyte till middagsklädsel i havsbrisen på rummet så är det dags för fördrinken. En jazztrio höjer stämningen och ger gästerna en fenomenal start på kvällen. Till bords bjuds en säsongsenlig dukning med röda, orange och vita färger. Allt ifrån växterna till menykortet samspelar. Maten går i samma vackra toner med betoning på pumpa, betor, vilt, äpplen och päron. Vinet är krispigt vitt och fylligt rött. Efter middagen är det dans och underhållning med en sen ceremoni där alla gästerna får släppa iväg himmelslyktor på stranden.*
* Himmelslyktor kan endast användas vid vindstilla eller korrekt vindriktning för att undvika brandrisk.

Vickning

Dessert och vickning står framme länge för gästerna att frestas av.  Varma croissants som är fyllda med ost och skinka serveras med macarons.  Självklart går det att få varma drycker som piggar upp men även några droppar bubblig champange svalkar ner mellan de sista dansstegen innan den svala mjuka kudden samlar alla dina känslor ifrån dagen.

brollop_hostr_1

brollop_host_2

Kontakt & bokning

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du får en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss på brollop@ysb.se eller använd formuläret nedan.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

autumn_samling

VÅRA BRÖLLOPSKONCEPT

 

SPRING WEDDING

Oändlig blomstring

brollop_sommar

– Vigsel på bryggan
– Långbord på stranden
– Vickning i solnedgången
– Blomsterarrangemang i sprakande färger

Läs mer

 

SUMMER WEDDING WITH A TWIST

Tidlös elegans på stranden

brollop_var

– Vigsel på bryggan med skål på stranden
– Långbord på Terrassen med vy mot havet
– Vickning med solnedgången i bakgrunden
– Blomsterarrangemang i sprakande färger

Läs mer

 

AUTUMN EXPERIENCE

Ungdomligt – fartfyllt & lite roligare

brollop_host

– Champagnepyramider
– Brunch med levande musik
– Grillkväll dagen före
– Fyverkerier

Läs mer

 

WINTER EXPERIENCE

Krispigt – unikt & kristallklart

brollop_vinter

– Vin chaud på stranden
– Brudparet anländer i häst och vagn
– Is-bar med violinist
– Vinterinspirerad meny

Läs mer