Vårbröllop

SPRING WEDDING

« Tillbaka till våra bröllop

The Scenario.

Knoppar börjar brista precis som känslorna i våra kroppar. Alla känner att någonting är på gång när bilen bromsar in på parkeringen. Redan vid hotellentrén möts gästen av det första exemplet på att något speciellt är på väg att hända. Här får gästen en liten aptitretare, ett kuvert med instruktioner för dagen och har en chans att bekanta sig med de andra gästerna.

Frukost

För att fånga det ljuva livet våren innebär serveras hemmagjort is-the gröna örter – friskt, annorlunda och uppiggande. En omelett med grönsaker serveras med nybakade  småbröd och bullar. Efteråt är det dags för en enkel aktivitet som passar alla åldrar – cricketturnering.

Lunch

När alla välbehållna återkommer till hotellet kommer en vårtallrik serveras – gravad lax, dillstuvad potatis med en enkel sallad till. En kall lokal öl erbjuds och de äldre i sällskapet kan även få en väl kyld dansk destillat om så önskas.  En kort prisutdelning till det vinnande laget innebär att dom får varsin chans att säga eller sjunga något alldeles speciellt till brudparet.

Middag

Kvällen påbörjas med en sval drink på mynta, harsyra och krasse. Alla gäster är vackert uppklädda och ser pigga ut efter en stund på vårt spa. När bordsplanen har analyserat färdigt smyger sig gästerna fram till sin plats och där står redan serverat en aptitretare och ger sommarkänslor. Lyxigt, nytt och spännande, precis som våren.

Vickning

Dansen kom igång direkt efter den gemensamma sången för bjudparet. En DJ håller pulsen uppe hela natten. Vårnatten bjuder på en lammkebab  med myntasås och sallad, tagen direkt ifrån grillen.  För att runda av kvällen visas en utomhus bio som kan avnjutas under en tjock filt i den tidiga soluppgången. Och självklart är det brudparets egna favoritfilm.

brollop_spring_1

brollop_spring_2

Kontakt & bokning

Oavsett dina önskemål kan du lita på att du får en bröllopsupplevelse olik någon annan. Kontakta oss på brollop@ysb.se eller använd formuläret nedan.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi hjälper till med inspiration och idéer för dekorationsmaterial, grafisk design & layout av allt som hör bröllopet till.

spring_samling

VÅRA BRÖLLOPSKONCEPT

 

SPRING WEDDING

Oändlig blomstring

brollop_sommar

– Vigsel på bryggan
– Långbord på stranden
– Vickning i solnedgången
– Blomsterarrangemang i sprakande färger

Läs mer

 

SUMMER WEDDING WITH A TWIST

Tidlös elegans på stranden

brollop_var

– Vigsel på bryggan med skål på stranden
– Långbord på Terrassen med vy mot havet
– Vickning med solnedgången i bakgrunden
– Blomsterarrangemang i sprakande färger

Läs mer

 

AUTUMN EXPERIENCE

Ungdomligt – fartfyllt & lite roligare

brollop_host

– Champagnepyramider
– Brunch med levande musik
– Grillkväll dagen före
– Fyverkerier

Läs mer

 

WINTER EXPERIENCE

Krispigt – unikt & kristallklart

brollop_vinter

– Vin chaud på stranden
– Brudparet anländer i häst och vagn
– Is-bar med violinist
– Vinterinspirerad meny

Läs mer