LIDO POOL CLUB EXPERIENCE

fx_bokaonlinehar_bastpris

Lido Pool Club Experience

Vad är en perfekt sommar för dig? Hos oss på Ystad Saltsjöbad är det att vara så nära havet att du känner saltstänket när du öppnar dörren, att vara omgiven av fantastisk natur vart du än tittar och att känna den där speciella atmosfär som du bara hittar på Österlen.

Detta kryddar vi gärna med mat i världsklass som med fördel avnjuts på vår sommarterrass med något gott i glaset. Är det inte badväder en dag? Tur! Då njuter ni med gott samvete i vårt lyxiga spa och blir som nya både i kropp och själ. Vår semester förgylls även av att kunna välja och vraka bland ett aldrig sinande utbud av aktiviteter och underhållning, vare sig du känner för att ta fram din inre Björn Borg, svettas på stranden eller njuta av musiken från en soft trubadur. Eller, helt enkelt bara ta det lugnt på våra mysiga rum och njuta av att göra just ingenting.

Det här är vår perfekta sommar och vi vill gärna dela den med dig. Kommer du?

1788 kr per person & natt i Dubbel 140

Ovanstående prisexempel inkluderar :
– Övernattning med härlig frukostbuffé
– Tillgång till vår lyxiga spaanläggning
– En underbar 3-rätters middag (hos barn under 16 år ingår det en varmrätt)

Bokningsbart online, vid frågor kontakta info@ysb.se eller ring oss på telefon: 0411-136 30

Välkommen till oss vid havet!

 

Låt oss inspirera dig med en härlig film

Längtar du till sommaren lika mycket som vi? Vår bartender Cookie fick blanda ihop hans somrigaste drink för feelingens skull.

Ta fram ett highballglas. Lägg i 7 myntablad samt pressa ner en halv lime. Tillsätt 4 cl vodka, 2 cl jordgubbspuré och 6cl Tonic. Fyll på med krossad is och rör runt ordentligt. Simple as that, en läskande sommardrink som helst avnjuts i vårsolen.

Jordgubbspuré görs genom att mixa jordgubbar i en mixer. Tillsätt sedan florsocker och vatten tills det blir lagom sött och får bra konsistens. Boom en läskande sommardrink!