The Creek SPA Experience

The Creek SPA Experience

Ystad Saltsjöbad fortsätter satsa för att positionera sig som Nordens bästa spa- och konferenshotell. Nu utökas det redan mycket populära Salt Creek Spa med en helt ny upplevelsebaserad anläggning kallad The Creek Experience.

Detta är en behandling med många olika upplevelser för alla dina sinnen. De 250 kvm med nyheter har utgångspunkt från en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas. Spaanläggningen är byggd i olika naturmaterial för att skapa en tidlös och spännande miljö med nya upplevelser som ingen tidigare presenterat i Sverige.

Utdrag från upplevelsen: Direkt när du kommer in möts du av prunkande gröna växtväggar höljda i fuktig, varm dimma och vattenfall som försiktigt rinner ner längs en sluttande stenvägg. När värmen omslukat din kropp ska fötterna få sin fröjd. I de guldinklädda mosaikfaten mjukar fotsaltet från döda havet upp dina fötter.

I vår mörka lagun täckt med en dimridå kryper du sakta ner och låter det varma vattnet omsvärma din kropp. Lianerna hänger ner längs väggarna och du drömmer dig bort till Amazonas härliga laguner. Några facklor brinner med en varm låga så du vet att du inte är helt ensam i djungeln.

I bastudelen hittar du vår turkiska bastu, Hamam. Där ska kroppen tvålas, skrubbas och sköljas av. Allt sker på de uppvärmda britsarna. Ångan ligger tät i bastun och du känner hur sinnesron kryper in i själ och hjärta. Här finns även Rasulen i vilken du smörjer in kroppen med speciell marockansk lera och låter ångan maximera kroppens upptagningsförmåga av lerans mineraler.

En varm dusch sköljer av leran och du känner dig uppfräschad långt in i porerna. I luftslussen där varm luft torkar din kropp och du känner dig nu stark och redo för nya äventyr.

Från 2250 kr (sön-fre) / 2545 kr (lör) per person i Standard dubbelrum.
Inkluderar en övernattning med frukost, full tillgång till vårt spa samt vår nya upplevelsedel ’The Creek’ och en trerätters middag.

fx_bokaonlinehar

Kontakta oss för bokning och mer detaljer:
E-mail: info@ysb.se
Telefon: 0411-136 30
För bokning av behandlingar:
E-mail: spa@ysb.se
Telefon: 0411-136 33

Välkommen till oss vid havet

 

– Boka online här.