Villa Strandvägen

Upptäck Villa Strandvägen

Villa Strandvägen kan stoltsera med sju rum i romantisk modern stil och exklusiva materialval för dig som söker det lilla extra, vare sig det är på tu man hand eller i en större grupp.

Mitt i den lummiga trädgården finns en lyxig och uppvärmd pool för varma dagar. Eller varför inte ta en kort promenad ned till stranden för ett dopp i havet? Som gäst på Villa Strandvägen har du även tillgång till Ystad Saltsjöbads spaavdelning, 200 meter bort.

I restaurangen välkomnar vi dig till en kulinarisk upplevelse i världsklass. Daniel Müllern, en av Sveriges mest prisbelönta kockar, bjuder in till sitt kök med plats för ca 40 personer där han skapar rustik och klassisk mat tillagad på modernt vis. Njut av en 5-rätters middag baserade på de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda.

Boka din upplevelse på Villa Strandvägen, Gourmetpaket med 5 rätters meny.

Klicka här för att boka!

Villa Upgrade

Du som redan har en vistelse bokad på Ystad Saltsjöbad har nu chansen att uppgradera din middag till en 5-rätters gourmetmiddag på Villa Strandvägen för endast 295/kr per person. På Villan bjuder Daniel Müllern, en av sveriges mest prisbelönta kockar in till sitt kök, vars fokus ligger på säsongsinspirerade smaker från Skåne.

295 kr/person
I priset ingår en uppgradering till en 5-rättersmiddag på Villa Strandvägen
Gäller måndag – torsdag

Vänligen specifiera namn, bokningsnummer samt önskad tid ni vill äta i mejlet.
OBS! Gäller alla våra paket med 3-rättersmiddag inkluderat (ej 2-rätter (Söndagsmys & Happy Monday)).

Boka på info@ysb.se eller 0411-13630