Julshow 2018

BOKA!

Datum:
Lördagar & Söndagar
24, 25 (fullbokat) november & 1 (fullbokat) – 2, 8 – 9, 15, 22 december
Insläpp: 15.00 Slut: 18.30

THE AMAZING SOUL GOSPEL BRUNCH

Välkommen till julen 2018 på YSB!
Detta år bjuder vi på något alldeles extra. Gospel. Soul. And a 3 o’clock brunch.

 

Lördagar inkl. boende

Från 1847 kr / pers.

Övernattning på YSB + The Amazing Soul Gospel Brunch
• Del i dubbelrum • Show & 3 o’clock brunch • Spa efter showen öppet till kl 24

Boka paket

Lördagar – ej övernattning

Från 695 kr / pers.

The Amazing Soul Gospel Brunch
• Show & 3 o’clock brunch

Boka paket

Söndagar inkl. boende

Från 1627 kr / pers.

Övernattning på YSB + The Amazing Soul Gospel Brunch
• Del i dubbelrum • Show & 3 o’clock brunch • Spa efter showen öppet till kl 24

Boka paket

Söndagar – ej övernattning

Från 595 kr / pers.

The Amazing Soul Gospel Brunch
• Show & 3 o’clock brunch

Boka paket

 

THE SOUL QUEEN OF SWEDEN – LAILA ADÈLE

Det här är inte den vanliga julfesten utan nu hyllar vi julen på vårt alldeles egna sätt och vad är mer glatt och positivt än just gospel? Tillsammans med sångerskan Laila Adèle har vi skapat vår version av en perfekt jul där vi bjuder på svängig soul och medryckande gospel och faktum är att det aldrig varit så många på scenen som just denna jul. Allt härligt kryddat med en perfekt 3 o’clock brunch american style!

Förutom ”The soul queen of Sweden”, Laila Adèle så ser du också en stor gospelkör med åtta av skånes vassaste sångerskor samt ett live band med fyra skönspelande musiker. 13 personer på scenen som alla har bestämt sig för att den här julen ska bli den bästa hittills.

Speciellt med i år är att vi gör detta som en brunch. En 3 o’clock brunch american style. Gospel passar bättre med det tycker vi. Tänk dig att du kliver in i entrén på YSB, glider fram till Bolsa Beach och känner redan den glada känslan i högtalarna. En brunch med allt du kan tänka dig står uppdukad YSB style! Naturligtvis med lite blinkningar åt julen men mer åt det amerikanskt goda där båda varmt och kallt samsas i perfekt nivå. Du tar för dig och kanske börjar med ett glas bubbel eller varför inte en Bloody Mary?

Du hinner precis sätta dig ner innan Laila och hennes stora kör kliver upp på scen. Rytmen kommer, basen hänger på, det svängiga pianot som vi känner igen från gospelns rötter. Och så Lailas röst. Och körens stöttande och soulfulla sång till det. Brunchen är igång! Svårslaget, eller hur?

Ni som känner att YES vi vill ännu inte gå hem kommer vår bar Nero stå till ert förfogande, ni som inte är övernattande gäster och önskar köpa till Spa-inträde kan ni göra detta lättast genom att kontakta receptionen så hjälper vi er mer än gärna, varmt välkomna till Ystad Saltsjöbad <3

 

Julshow Ystad

Konferens av högsta klass

Konferens och möten är något vi älskar. Och det visar sig i våra kundundersökningar. Varför inte kombinera julbord och show med en konferens? Vi har riktigt bra paketerbjudanden så hör av dig till emily@ysb.se så återkommer hon med en bra lösning.

 

Julshow Ystad

Oförglömlig miljö

Med stranden och havet som närmsta granne så blir upplevelsen av julen än mer positiv. Och missa inte en promenad ut på vår klassiska långa brygga. Miljön i vårt spa får du ju inte heller glömma. Kanske stanna över en natt?

 

Julshow Ystad

Salt Creek Spa!

Vårt prisbelönta spa får du ju inte missa. Och visst låter kombinationen julbord, show, varma källor, eldrelax och ett glas bubbel rätt trevligt? Hör gärna av dig till emily@ysb.se om du eller ditt företag är intresserad av ett bra paketerbjudande.

 

Julshow Ystad

Parkering och logistik

Fri parkering hos oss är en självklarhet men det visste du redan, eller hur? Vi vill också ödmjukt påminna om att vi kan det här med stora sällskap, julbord och show. Logistiken sitter, vår duktiga servis och hovmästare har många års efarenhet och vi vet vad som krävs för att du som gäst ska ge oss högsta betyg.

 

Julshow Ystad

Gospelbrunch!

Finns det egentligen något bättre än brunch? Vårt köksteam har verkligen gått all-in denna jul och vi kan utlova en brunch med extra allt. Våfflor, ägg benedict, american pancakes, omeletter av alla det slag och en drinklista där du självklart hittar både en och två bloody marys.

 

Julshow Ystad

Laila Adèle

Laila har kallats ”The Soul Queen of Sweden” och är en sångerska med en underbart stark, varm och soulful röst. Hon har gett ut tre album, varit med i Mello, jobbat med Ledin, fått tre stycken Hollywood-nomineringar för sin musik, varit med i åtta musikaler på nio år och haft huvudroller i musikalerna Jekyll & Hyde & Jesus Christ Superstar. Hon brinner för Soul och Gospel och satsningen här hos oss på YSB är verkligen fylld med mycket kärlek och engagemang.

 

Julshow Ystad

Bandet

Bandet The Gospel Crew består av fyra spelglada frilansmusiker som träffades på Musikhögskolan i Malmö. Samtliga har stora ambitioner med sitt musicerande och är utöver detta band med i en rad olika projekt, allt ifrån orginalskriven musik till musikaler och partyband. Gruppen sattes ihop inför en av Releaseds egna konserter med initiativ från kapellmästaren och lyhörda pianisten Erik Hyvönen. På svängig elgitarr och leverantör av hjältesolon finner vi David Johannesson. Bas spelas av slapmaestron Oliver Hultén som tillsammans med trummisen Elias Jakobsson skapar ett tungt gung som gör det svårt för lyssnaren att sitta still.

 

Julshow Ystad

Gospelkören

Released är en gospelkör från Malmö bestående av 11 kvinnor som brinner för att förmedla känsla i musiken. Kören har ett unikt och färgstarkt sound. Av Released kan ni vänta er en maxad upplevelse av modern gospel med inslag av funk och soul. Som en enda röst berör de med sin sång. Dessa 11 hjältar heter inget mindre än: Elin Andersen, Carolina Nygren, Jessica Friberg, Teresa Pozgaj, Ellinor Carlsson, Anna Löfberg, Hanna Ringdahl, Isabelle Juhlin, Kristina Talajic, Erica Jönsson och Emma Rosenberg.