Julshow 2019-privat

Slide Featuring Laila Adèle Live and soulful music, a 6 people strong choir, 4 brilliant musicians and an American brunch to die for. Get ready to sing along and clap your hands! YSB proudly presents – a new kind of christmas: Läs mer & Boka

SOUL & GOSPEL-BRUNCH MED LAILA ADÈLE!

Succén är tillbaka! Vi firar in julen med gospel, soul, brunch och en av Sveriges absolut härligaste röster, Laila Adèle. Och tillsammans med den sex
personer stora Relased Gospel Choir och Skånes tajtaste liveband,The Gospel Crew, lovar vi en American style 3 o’clock brunch som inte lämnar någon oberörd!

 

Lägg till övernattning, tillgång till Lido Club & Spa och vår stora frukostbuffé.
Söndagar: 20% rabatt på Gospelbrunch paketet inkl. övernattning!

Boka Gospel Brunch inkl. övernattning

Förutom ”The Soul Queen of Sweden”, Laila Adèle, ser du också en fantastisk gospelkör med sex av Skånes vassaste sångerskor och ett liveband med fyra skönspelande musiker. Det står totalt 11 personer på scenen som alla har bestämt sig för att den här julen ska bli den bästa hittills.

Gospel passar bäst med en 3 o’clock brunch American style, tycker vi! Redan när du kommer till oss och Bolsa Beach möts du av musik och glädj. En brunch med allt du kan tänka dig står uppdukad och kanske börjar du med ett glas bubbel eller varför inte en Bloody Mary?

Du hinner precis sätta dig ner innan Laila och hennes stora kör kliver upp på scen. Rytmen kommer, basen hänger på, och till sist det svängiga pianot som vi känner igen från gospelns rötter. Och så Lailas röst. Och körens stöttande och soulfulla sång till det. Svårslaget, eller hur?

Om du sedan känner ”Yes, vilken kväll! Jag vill inte gå hem än!” är välkomna till vår bar Nero. Ni som inte är övernattande gäster och önskar köpa till inträde till Lido Club & Spa är välkomna att göra det på booking@ysb.se.

Besök oss gärna just den 1 december, då vill vi ägna en extra tanke åt barnen och låter därför 50 kr av varje såld biljett går till barncancerfonden.

Varmt välkomna till Ystad Saltsjöbad och en härligt galen gospelupplevelse!

24 November är redan fullbokat och vi har endast ett fåtal platser kvar vissa datum.
Så passa på att säkra era platser redan idag.

23, 24 (fullbokat), 30 november
1, 7, 8, 14, 15, 21, 22 december

Insläpp: 14.45
Showstart: 16.30

Lördagar: 895 kr
Söndagar: 795 kr

Lägg till övernattning, tillgång till Lido Club & Spa och vår stora frukostbuffé.
Söndagar: 20% rabatt på Gospelbrunch paketet inkl. övernattning!

Boka Gospel Brunch inkl. övernattning

Boka Soul Gospel Brunch
(ej övernattning)

 

Whole American Brunch!

Finns det egentligen något bättre än brunch? Vårt köksteam har verkligen gått all-in denna jul och vi kan utlova en brunch med extra allt. Våfflor, ägg benedict, american pancakes, omeletter av alla det slag och en drinklista där du självklart hittar både en och två bloody marys.

 

Julshow Ystad

Laila Adèle

Laila har kallats ”The Soul Queen of Sweden” och är en sångerska med en underbart stark, varm och soulful röst. Hon har gett ut tre album, varit med i Mello, jobbat med Ledin, fått tre stycken Hollywood-nomineringar för sin musik, varit med i åtta musikaler på nio år och haft huvudroller i musikalerna Jekyll & Hyde & Jesus Christ Superstar. Hon brinner för Soul och Gospel och satsningen här hos oss på YSB är verkligen fylld med mycket kärlek och engagemang.

 

Julshow Ystad

Bandet

Bandet The Gospel Crew består av fyra spelglada frilansmusiker som träffades på Musikhögskolan i Malmö. Samtliga har stora ambitioner med sitt musicerande och är utöver detta band med i en rad olika projekt, allt ifrån orginalskriven musik till musikaler och partyband. Gruppen sattes ihop inför en av Releaseds egna konserter med initiativ från kapellmästaren och lyhörda pianisten Erik Hyvönen. På svängig elgitarr och leverantör av hjältesolon finner vi David Johannesson. Bas spelas av slapmaestron Oliver Hultén som tillsammans med trummisen Elias Jakobsson skapar ett tungt gung som gör det svårt för lyssnaren att sitta still.

 

Julshow Ystad

Released Gospel Choir

Released är en gospelkör från Malmö bestående av 11 kvinnor (6 st på scen per julshows-tillfälle) som brinner för att förmedla känsla i musiken. Kören har ett unikt och färgstarkt sound. Av Released kan ni vänta er en maxad upplevelse av modern gospel med inslag av funk och soul. Som en enda röst berör de med sin sång. Dessa 11 hjältar heter inget mindre än: Elin Andersen, Carolina Nygren, Jessica Friberg, Teresa Pozgaj, Ellinor Carlsson, Anna Löfberg, Tove Mattisson, Hanna Ringdahl, Isabelle Juhlin, Kristina Talajic, Erica Jönsson och Emma Rosenberg. Under ledning av Emma Rosenberg.