Höst & Vinter

Höst- och vinteraktiviteter

760jeep1

SKRIV EN HIT!

Grupp: 5-150 p
Tidåtgång: Hel- eller halvdag

Ta er Employer Branding till en helt ny nivå! Genom ett Writing Camp tillsammans med WoodHouse Productions skapar ni i team en hitlåt som speglar ert företag, skapad och framförd av era ambassadörer i en professionell produktion som håller för såväl radio, tv och mässor. Önskar ni en snygg video, har vi även möjlighet till det.

 

minuten-svt_123692062

Minuten

Grupp: 5-150 p
Tidåtgång: 1-3 h

10 kluriga tävlingar som genomförs inomhus. Lag om 5 pers i varje. Laget utser inför varje tävlingsgren den de anser vara lämpligast att lösa uppgiften. Bra teambuilding övning med mycket skratt och stor spänning. Egenskaper som bollkännsla snabbhet och mycket tur krävs.

 

ESCAPE BOX

Grupp: 6-180 p
Tidåtgång: 1,5 h

Varje lag lösa varierande, kluriga och underhållande uppdrag för att kunna öppna agentväskan och komma vidare i spionjakten. Ju fler uppgifter man löser desto längre kommer man in i boxen. Målet med spelet är att följa spåren efter den efterlysta spionen. Leta spår, identifiera fingeravtryck, koder och fullfölja uppdraget att få fast spionen.

 

guldagg

Guldägget

Grupp: 15-100 p
Tidåtgång: 3-8 h

Ert tema för konferensen vävs in i de egenproducerade filmer som presenteras under kvällens glamorösa gala. Detta är en idealisk aktivitet vid t ex produktlanseringar, omorganisering eller vid introduktion av nya kärnvärden inom företaget. Här ställs gruppen inför den kreativa utmaningen att tillsammans skapa en reklamfilm. Efter instruktioner och genomgång får varje team den utrustning som behövs för att producera filmen och sedan börjar det verkliga arbetet. Ni arbetar på ett givet tema och ska gemensamt ta fram manus, hitta miljöer, skaffa fram rekvisita och fördelar arbetsuppgifterna inom gruppen. Kvällens galamiddag leds av en rutinerad konferencier. Här visas alla bidrag upp inför publik och jury. Vid prisutdelningen läses motiveringar upp, kuvert sprättas, statyetter delas ut och tacktal hålls – allt till publikens jubel.

 

samarbertsjakten

Samarbetsjakten

Grupp: 10-50 p
Tidåtgång: 2-4 h

Alla lagen får en summa pengar ett visst antal saker auktioneras ut såsom bilar cyklar gps osv. Efter denna auktion delas uppdragen ut och tävlingen börjar.  Det gäller att lösa så många uppdrag som möjligt under 2 tim. Här ställs lagets samarbetsförmåga på sin spets.

 

ICE BREAKER GAME

Grupp: Min 6 pers.
Tidåtgång: 2×15 min

Få den härliga stämningen som brukar infinna sig mot slutet av middagen redan första kvarten! Varje grupp får en surfplatta fylld med frågor. Ni tävlar i två tidsbestämda omgångar där ni försöker svara rätt på så många frågor som möjligt. Frågorna är upplagda för att skapa diskussion och skratt, samt för att pröva er i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierade svårighetsgrad.

 

campysb_320x200

Camp YSB

Grupp: 10-50 p
Tidåtgång: 2 h – heldag

Sittandes på renfällar framför en sprakande brasa i inspirerande miljö. En modern konferens med alla moderniteter så som elektricitet tillgång till projektor mm.

I Campens största kåta finns plats för 32 sittande. Campen har också 2 stycken mindre kåtor med plats för 16 sittande i vardera. Vi lagar lunch och middag över öppen eld, kaffet puttrar ovanför brasan vid kaffepauserna. Spetsa till er konferens med en aktivitet, varför inte en vildmarks 3 eller 5 kamp.

Det finns ingenting som svetsar samman en grupp bättre än att tillbringa en hel eller halvdag tillsammans under dessa omständigheter.

 

5senses320x200

5-senses

Grupp: 10-300 p
Tidåtgång: 1-2 h

Mingla omkring med ett glas vin eller något annat gott att dricka och testa era 5 sinnen. Gruppen delas in i i lag om 5-10 personer i varje.
Aktiviteten startar när musiken drar igång. 10 välkända soundtracks spelas upp i högtalarna medan lagen tar sig runt i lokalen. Det gäller att veta vilka filmer respektive låt har varit med i. Allt medan musiken spelas så går lagen runt och luktar, smakar och försöker känna efter vad som döljer sig i burkarna. En väldigt omtyckt aktivitet där alla i gruppen blir delaktiga.

 

mordgatana

CASES BY SHERLOCKED

Grupp: 20-200 pers
Tidåtgång: 60-70min

Under mitten av 1940-talet fick SÄPO in ett mystiskt ärende. En hyresvärd hade försvunnit och misstankarna riktades mot en av hans hyresgäster. Polisen hade närmat sig svaret på vilken hemlighet mannen dolde men av oklar anledningen avled han hastigt. Det enda han lämnat efter sig var en låst väska. Det är er uppgift att snabbast lösa mysteriet inom tidsramen. Det krävs samarbete, problemlösning, logiskt tänkande och ett högt tempo.

 

MUSIC EXPERIENCE

Grupp: Min 6 pers.
Tidåtgång: 2×15 min

Tillsammans med surfplattor ska lag på 3-5 deltagare spela spelet som är uppdelat på två omgångar. Medan musiken spelas färdas lagen från 1970-talets David Bowie till 2010-talets Avicii. Under resans gång kommer alla de större genrerna att täckas, så att alla i ett mångsidigt lag kan delta.

 

Jeep-41-990x742

Jeepbana

Grupp: 5-30 p
Tidåtgång: 2-5 h

Kör Jeep Wrangler – klassikern när det gäller offroadkörning. I ett unikt samarbete med Jeep Sverige har vi möjligheten att erbjuda er riktig Jeep-körning. Detta är en prova-på aktivitet där ni får uppleva bilarnas imponerande terrängegenskaper och fyrhjulskraft. Vi passerar branta backar, sidolut hinder, vippbräda och andra utmaningar. Passar alla, du behöver inte vara en erfaren förare.
OBS! Går utmärkt att kombinera med exempelvis Lerduveskytte så att alla är aktiverade samtidigt!

 

stomp

STOMP

Gör er egen orkester med hjälp av Stomp. En befriande aktivitet där deltagarna bildar en orkester utan att behöva vara musikalisk. Läs mer i bif bilaga

 

ESCAPE GAME – THE LOCKDOWN

En hacker har lyckats bryta sig in i dina servrar och lagt beslag på företagets datafiler. De hotar att radera filerna inom 60 minuter. Hackern bryr sig inte om pengar, utan han vill att ni ska lösa hans utmaning i utbyte mot filerna. Om du och ditt lag visar er värdiga, så kanske han kan låta bli att radera allt…

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontakta gärna någon av våra säljare nedan eller skicka enkelt en förfrågan direkt till vår försäljningsavdelning som sedan inom kort kontaktar er för att skräddarsy en offert för ert arrangemang. Ni kan självklart även kontakta dem direkt på 0411-136 30 eller forsaljning@ysb.se

Välkommen till oss vid havet!

E-post: forsaljning@ysb.se
Telefon: 0411-13630

Emily Karlstedt, Sales manager/Sales Coach
E-post: emily@ysb.se
Telefon: 0411-13634 & 070-5433735

Linda Larsson, Key Account Manager & Bröllop- och Eventsäljare
E-post:linda@ysb.se@ysb.se
Telefon: 0733-241 550

Konferenskoordinatorer (Vid ändring av bekräftad bokning, ej förfrågningar)
Sabina, Gunilla & Amanda
konferens@ysb.se
0411-136 39


Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *

Verifiering: Vad är