Höstspecial

fx_bokaonlinehar_bastpris

HÖSTSPECIAL – 30% RABATT 

Upplev Ystad Saltsjöbad när det är som mysigast. Vår höstspecial gäller utvalda datum under hösten och är perfekt för paret eller kompisarna som behöver en minisemester i rusket.  Inkluderar övernattning, spa-inträde, frukost och en lyxig 3-rätters middag. Port är en svensk-amerikansk inspirerad seafood-restaurang med trygga huvudingredienser i en modern presentation.

Från incheckning till utcheckning står Salt Creek Spa till ert förfogande.. Vårt prisbelönta spa har något för alla. Swimmingpool, utomhuspooler, jacuzzi samt torr och ångbastu. På övervåningen finns två relax med stora, härliga sängar som inbjuder till en stunds avkoppling. Perfekt ställe att ladda batterierna efter en tuff vecka.  I Captain’s bar har vi allt från Old Fashioned till kaffe och te.

Salt Creek Spa håller öppet till 24.00!

Boka Höstspecial nu!
Från 1250 kr/person (ord. 1892kr/person)

Allt detta ingår:
– Övernattning
– Spa Entré
– 3-rättersmiddag i restaurang Port
– Frukost

Obs! Höstspecial är endast bokningsbart vissa datum. Antalet är begränsat så var gärna ute i god tid! Här kan du se vilka datum som finns lediga.

Bokningsbart online, vid frågor kontakta info@ysb.se eller ring oss på telefon: 0411-136 30.

Psst! Unna dig en behandling under din vistelse. Boka i god tid innan på spa@ysb.se eller 0411-13633. Fullständig lista över behandlingar finner du här.