PRISER

Prisexempel SPA-paket

Samtliga prisexempel avser del i dubbelrum.

Dryck till middag ingår inte. Önskar ni boka behandlingar tillkommer dessa. Vi råder er att boka dessa i god tid då efterfrågan är väldigt stor, behandlingar kan som regel inte bokas på plats. Tillgång till rummen garanteras från 15:00 ankomstdagen och utcheckning sker 11:00 avresedagen. Tillgång till SPA och gym i samband med övernattning är från 15:00 ankomstdagen till 14:00 avresedagen.

SANDSHELL

Vår klassiker, inkluderar en övernattning med en 3-rätters middag på ankomstkvällen och en stor frukostbuffé på avresedagen såväl som full tillgång till vår SPA avdelning, gym och aktivitetspassen. Tofflor, badrock och extra handdukar ingår och finns på rummet vid ankomst.

Ankomst lördag från 2338 kr per person i Superior rum
Ankomst söndag – fredag  från 2043 kr per person i Superior rum


Boka online här


SEASTAR

Bättre pris vid två nätter. Seastar inkluderar 2 övernattningar med 3-rätters middag och frukostbuffé samt full tillgång till SPA avdelningen, gym och aktivitetspassen.  Tofflor, badrock och extra handdukar ingår och finns på rummet vid ankomst.

Ankomst alla dagar från 3885 kr per person i Standard dubbelrum


Boka online här


SEALIGHT

Som Seastar fast med en valfri 50 minuter behandling inkluderad.

Ankomst alla dagar från 4175 kr per person i Standard dubbelrum


Boka online här


THE CREEK EXPERIENCE

Ystad Saltsjöbad fortsätter satsa för att positionera sig som Nordens bästa spa- och konferenshotell. Nu utökas det redan mycket populära Salt Creek Spa med en helt ny upplevelsebaserad anläggning kallad The Creek Experience.

Detta är en behandling med många olika upplevelser för alla dina sinnen. De 250 kvm med nyheter har utgångspunkt från en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas. Spaanläggningen är byggd i olika naturmaterial för att skapa en tidlös och spännande miljö med nya upplevelser som ingen tidigare presenterat i Sverige.

Utdrag från upplevelsen: Direkt när du kommer in möts du av prunkande gröna växtväggar höljda i fuktig, varm dimma och vattenfall som försiktigt rinner ner längs en sluttande stenvägg. När värmen omslukat din kropp ska fötterna få sin fröjd. I de guldinklädda mosaikfaten mjukar fotsaltet från döda havet upp dina fötter.

I vår mörka lagun täckt med en dimridå kryper du sakta ner och låter det varma vattnet omsvärma din kropp. Lianerna hänger ner längs väggarna och du drömmer dig bort till Amazonas härliga laguner. Några facklor brinner med en varm låga så du vet att du inte är helt ensam i djungeln.

I bastudelen hittar du vår turkiska bastu, Hamam. Där ska kroppen tvålas, skrubbas och sköljas av. Allt sker på de uppvärmda britsarna. Ångan ligger tät i bastun och du känner hur sinnesron kryper in i själ och hjärta. Här finns även Rasulen i vilken du smörjer in kroppen med speciell marockansk lera och låter ångan maximera kroppens upptagningsförmåga av lerans mineraler.

En varm dusch sköljer av leran och du känner dig uppfräschad långt in i porerna. I luftslussen där varm luft torkar din kropp och du känner dig nu stark och redo för nya äventyr.

Ankomst lördag från 2695kr per person i Superior rum
Ankomst söndag – fredag 2480kr per person i Superior rum

Inkluderar en övernattning med frukost, full tillgång till vårt spa och gym samt vår nya upplevelsedel ‘The Creek’ och en trerätters middag.


Boka online här


GOLFPAKET

Inkluderar en övernattning med en trerätters middag, frukost, spainträde, gym samt en greenfee på en av våra lokala trevliga golfbanor.
Prisexempel, ankomst lördag

2160 kr per person i Standard rum


Boka online här