Julshow 2017

The Christmas Show – Varmt välkomna till en ny jul på Ystad Saltsjöbad!

Vad kan vara bättre än ett paket fullastat med rock, soul och funk med två av Sveriges klarast lysande nya stjärnor, Lollo Gardtman och Dennis Furlan? Julbordet är vida känt och här har vi inte sparat på något. Precis som i showen.

bt-bokaharjulshow
bt-bokaharjulshow

  • "Vill framföra ett stort tack för en härlig kväll med mycket god mat och fantastisk underhållning!"

    Anders Olofsson, Abetong AB

Julshow Ystad

Konferens av högsta klass

Konferens och möten är något vi älskar. Och det visar sig i våra kundundersökningar. Varför inte kombinera julbord och show med en konferens? Vi har riktigt bra paketerbjudanden så hör av dig till emily@ysb.se så återkommer hon med en bra lösning.

Julshow Ystad

Oförglömlig miljö

Med stranden och havet som närmsta granne så blir upplevelsen av julen än mer positiv. Och missa inte en promenad ut på vår klassiska långa brygga. Miljön i vårt spa får du ju inte heller glömma. Kanske stanna över en natt?

Julshow Ystad

Salt Creek Spa!

Vårt prisbelönta spa får du ju inte missa. Och visst låter kombinationen julbord, show, varma källor, eldrelax och ett glas bubbel rätt trevligt? Hör gärna av dig till emily@ysb.se om du eller ditt företag är intresserad av ett bra paketerbjudande.

Julshow Ystad

Parkering och logistik

Fri parkering hos oss är en självklarhet men det visste du redan, eller hur? Vi vill också ödmjukt påminna om att vi kan det här med stora sällskap, julbord och show. Logistiken sitter, vår duktiga servis och hovmästare har många års efarenhet och vi vet vad som krävs för att du som gäst ska ge oss högsta betyg.

Julshow Ystad

Klassiskt Julbord med nyheter

Vår eminente köksmästare Peter Ferngård tillsammans med vår kulinariske ledare Daniel Müllern har åstadkommit något alldeles speciellt för er i år. Klassiskt absolut men ni också en hel del spännande nyheter. Inte minst på dessertbordet. 

Julshow Ystad

Lollo Gardtman

Lollo är Sveriges just nu hetaste, svängigaste och varmaste soulröst. Med medverkan i norska Så Ska Det Låta, huvudrollen i Rock of 80’s, uppträdanden på Göteborgs Kulturkalas och Åmåls blues- och jazzfestival samt på Tomas Ledins allra största produktioner så kommer hon äntligen till oss här i Ystad. Ja, du kanske inte känner igen namnet nu. Men när kvällen är slut så glömmer du inte. 

Julshow Ystad

Dennis Furlan

Dennis är mannen med rösten, med en utstrålning som får både damer och herrar att tappa hakan. Jo, det är sant! Karriären startade i Fame Factory men därefter startade han bandet Nyfiken Gul som idag anlitas av Sveriges artistelit. Dennis ger sig aldrig, älskar extranummer och har lovat den bästa showen i sitt liv. 

Julshow Ystad

Musik och showen

Soul, rock och funk i en perfekt blandning. Förutsättningarna med Lollo och Dennis är perfekta och du kommer känna äkta soul, klappa till glad funk och stuffa (om du vill) till skön rock. Bluesbrothers, Prince, George Michael, Stevie Wonder, Michael Jackson, The Commitment och Whitney Houston – all in one.

julshow-dennisolollo

Varmt välkomna till en ny jul på Ystad Saltsjöbad fullastad med rock, soul och funk! Vi var sugna på något nytt och i The Christmas Show möter du två av landets bästa röster, Lollo Gardtman och Dennis Furlan tillsammans med hårt svängande bandet NyfikenGul!

Likt vårt julbord har vi också komponerat showen. En show på Ystad Saltsjöbad bjuder på klassiker kryddat med tempo, sväng, tryck och stil. Med överraskningar och något nytt! Lollo och Dennis är stjärnorna som gör det och kommer få er att känna äkta soul, klappa till tung funk och stuffa till skön rock. Vi bjuder på låtar med Bluesbrothers, Prince, George Michael, Stevie Wonder, Michael Jackson, The Commitments, Whitney Houston m.fl.

Välkommen till vår alldeles egna, nya, fräscha The Christmas Show!

bt-bokaharjulshow
bt-bokaharjulshow