Konferens med spapaket

Konferens med spapaket

Utveckling, inspiration och motivation på dagen; avslappning och lyxigt spa på kvällen. Konferens med spa är en av våra mest uppskattade konferenspaket. En spakonferens ger det bästa av utveckling och avslappning, och kommer ge er både vitalitet och lugn att ta med till en ny arbetsperiod.

Konferens en timme från Malmö

Våra konferenslokaler ligger vackert utanför Ystad, bara en timme från Malmö. Vi har plats för konferenser för 3 eller 300 konferensdeltagare. Våra konferenslokaler är toppmoderna, flexibla och utrustade med vad ni än behöver.
Oavsett om ni väljer en dagkonferens, eller att stanna över, så kan vi ge er förutsättningarna för en framgångsrik och stimulerande konferens. Väljer ni dessutom spa konferens så har ni gett alla deltagare möjligheten att både insupa ny kunskap och insupa Salt Creek Spas magiska atomsfär.

Kombinera spa med konferens

Salt Creek Spa – ett magiskt spa i världsklass. Vårt spa är en helhetsupplevelse för både kropp och själ. Vårt mål är att du ska träda in i vår värld, känna axlarna sänkas och ögonlocken slutas. Vi vill att du ska kunna släppa stressen, pressen och bara njuta av spa och här och nu. Salt Creek Spa är prisbelönat med bland annat World Luxury Spa Award winner 2016. Vårt hotell har fler utmärkelser men vi är extra stolta över Gästernas hotellpris – Årets spahotell 2015, eftersom vi sätter alla våra gäster främst. Läs gärna vad andra tycker om Ystad Saltsjöbad >>

Spa, konferens och behandling?

Om du vill kombinera din spa-upplevelse med någon behandling så finns det många vi kan rekommendera.

Massage, ansiktsbehandling, kroppspeeling; vi har något för alla!

Boka behandlingar i god tid. De är populära och blir snabbt uppbokade.

Spa vid havet

Ta med dina konferensdeltagare till vårt spa och upplev vad en konferens med spa kan ge till er. Sprakande brasor, ångbastu, varma bassänger, jacuzzi, sängar med tjocka madrasser att krypa upp i och låta nackmusklerna vila. Uppfriskande isvakar på vintern; strandströg, havsbris och sand mellan tårna på sommaren. Salt Creek Spa ligger precis vid randen av stranden som kysser Östersjön. Bada i våra uppvärmda källor och dra in den saltförädlade luft som bara havsnära upplevelser kan ge. Vakna upp utvilade och återhämtade till ännu en dag av konferens eller en ny arbetsvecka. Och ni är alltid välkomna tillbaka!

Vill du hellre göra någon aktivitet?
Läs mer om vårt omfångsrika utbud av konferensaktiviteter med allt ifrån kluriga tävlingar, båtturer, middagar och vinprovningar >>

Har du några frågor eller vill boka direkt?
Kontakta oss på 0411-136 30 eller forsaljning@ysb.se

Konferens med spa

Spaupplevelse