BOATHOUSE

Boathouse

Ett hus på stranden där exklusivitet och avskildhet har suttit i väggarna länge. Redan på 50-talet ansågs det unikt med en exklusiv bastu och privat sällskapsrum i den absoluta närheten av havet. Att ostörda basta och sedan svalka sig i havet bara 50 meter bort är det få som får uppleva.

Nu har vi fångat den här unika platsen och utvecklat en Newportinspirerad villa med fantastiska möjligheter! Kanske anordna nästa styrelsemöte i bastun? Vill ni konferera i en unik och privat miljö så är detta platsen för er. Vi vet att det alltid finns företag och grupper som söker det lilla extra, och det är där vi kommer in i bilden

Boat House har en anrik förankring i Ystad Saltsjöbads historia, här har de prominenta gästerna sökt skydd i flera sekel.

Utrymmet är begränsat till ca 18 personer och passar utmärkt då ledningen vill svetsa samman teamet eller bara koppla av.

Kan tipsa om vårt konferens paket Moments of Happiness där du konfererar och äter lunch i boathouse och avslutar kvällen på Villa Strandvägen.

Välkommen att uppleva Boathouse.

För mer information och bokning, forsaljning@ysb.se, 0411-136 30