BRUNCH

Frukost & Brunch vid havet

Möts av doften av ny gräddade pannkakor. Välj mellan fräscha råvaror och fantastiska tillbehör som serveras i vårt Franska matlagningskök.

Kom och njut av havet och lugnet hos oss på Ystad Saltsjöbad.

Frukosten serverar vi mån-fre 07:00-09:30, lör-sön 07:30-10:30

Pris 155kr (barn upp till 12 år äter för 80kr).

Under våra kommande helger kommer vi fokusera på våra hotellgäster under frukosten. Vi ser gärna att vi ses en morgon mitt i veckan eller på vår brunch
När solen tittar fram och uteserveringen öppnar kommer ni vara välkomna att boka alla dagar i veckan. Sök på datum för att boka nedan.

—————————————————————————————————————————–

Brunchen Serveras 12.00 – 14.30 varje söndag

Vi serverar brunch nationaldagen, onsdag 6/6, 12:00-14:30

Pris 285kr (barn upp till 12 år äter för 145kr),

Vi jobbar alltid med att förbättra oss och utveckla oss så ni får en bättre upplevelse och detta kommer vi nu göra med vår härliga brunch. Vi kommer utöka buffé och ge er mer plats att sitta och njuta med underbar service. Vi kommer ha våra bruncher hela våren med då lite fler inslag på säsongerna så vi verkligen maximerar gastronomins skafferi

Då vår frukost/brunch är väldigt populär ber vi er att förboka i god tid.

Hjärtligt välkomna!

Svårt att boka? Ibland kan det visas att det inte finns några tider att boka för er under frukost och brunch – detta kan innebära att det är fullbokat just för dessa dagar och tider.
Vi hjälper er gärna via restaurang@ysb.se för att hitta ett alternativt datum eller tid. Vi älskar våra gäster och vill alltid ge den bästa upplevelsen med det kan vi bli väldigt uppbokade så planera gärna ert besök hos oss lite längre fram så vi får träffa er och ta hand om er.


Boka bord