VITAS

Vitas har stängt under sommarsäsongen, 29/6 – 1/9. Tills dess är ni varmt välkomna till vår nya restaurang vid poolen, Lido Bar.  Här ser vi till att du kan äta en fräschare sallad eller sandwich samtidigt som du dricker en god drink eller ett glas rosé.

Vitas öppnar återigen 1/9. 

VITAS – en fransk-amerikansk bistro med 45 platser. Här avnjuts enkla charkuterier, hamburgare eller Rossini med ett bra glas vin eller en kall öl. En självklar mötesplats för hotellets gäster och Ystadbor. Förebilder när konceptet arbetades fram är amerikanska diners mixat med klassiska franska bistron så som Balthazar och Pastis i NYC samt även Sture Hof i Stockholm.

Målsättningen är ett familjärt besöksmål med goda alternativ till alla åldrar. Och även stället där farbröderna möts på en kall öl och en klanderfri hamburgare efter det kalla havsbadet. Stamstället för alla åldrar, måndag – lördag från 12.00.

Menyn som ses nedan är Vitas kvällsmeny som serveras mellan kl. 17.00-22.00.Dessförinnan finner ni vår lunchmeny som ses under Affärslunch.

Meny

Klicka på bilderna för att ladda ner.

Mat

Dryck

vitas_vinlista_sep2016

 

 

Boka bord