Sommar 2019

Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Artister, Evenemang & Aktiviteter Artister & Events sommaraktiviteter SUMMER 2019 sommarerbjudanden

Sommar på Ystad Saltsjöbad 2019

Vad är en perfekt sommar för dig? Hos oss på Ystad Saltsjöbad är det att vara så nära havet att du känner saltstänket när du öppnar dörren, att vara omgiven av fantastisk natur vart du än tittar och att känna den där speciella atmosfär som du bara hittar på Skånes kust. Vi anser att Ystad Saltsjöbad är Sveriges ledande sommardestination, många håller med oss.

Vi kan lova att vi verkligen har något som passar just för dig oavsett smak, tycke, ålder och väder. Vi håller sommar-terrassen öppet varje dag från och med den 3 Juni och så länge vädret håller. Njut av vår al a carte meny i gott sällskap en ljummen sommarkväll, en lunch i solen eller varför inte bara ett gott glas i baren?

 

Tänk på att…
Vid dåligt väder kan inte bord inomhus garanteras för bokningar på terrassen, utan
fortfarande utomhus, under tak och med värmare, kläder efter väder.

Sommaraktiviteter på Ystad Saltsjöbad

För både stora och små!
Vi har ett fantastiskt utbud på spännande aktiviteter för hela familjen. Aktiviteter bokar ni på plats, dock är det begränsat antal platser.

PADEL
På en av Sveriges finaste tennisanläggningar, har den vita sporten fått ett komplement, padel. Denna racketsport passar alla, tävlingsinriktad som social.

De flesta som prövar blir bitna – kombin är oslagbar sporten är rolig samtidigt som den ger rikligt med motion. Normalt spelas padel av fyra personer, dvs. dubbel.

Pris: 150 kr för 60 min & fyra personer.

Saknar du utrustning – inga problem vi har både ett litet sortiment för försäljning, alternativt kan du hyra.

Banan bokas via vår reception.

TENNIS
Sugen på att slå Borg? Som övernattande hotellgäst har du fri tillgång till 1h tennis för att slipa dina kunskaper. Efter timma två ligger banhyrarn på 150kr/h.

Bokning av tid sköter receptionen!

MOTIONSSLINGA
Inpå knutarna finns en fin, belyst motionsslinga som går igenom Sandskogen. Eller varför inte en joggingrunda på strandpromenaden utmed havet?

BOULE & KUBB
Lekfullt och trivsamt. Receptionen tillhandahåller utrustning och visar var särskilda banor finns inom hotellområdet.

GOLF
3 fina golfbanor finns inom 15 minuter med bil från hotellet. På Gladan i Tomelilla finns dessutom en nio-håls parkbana öppen för alla. Låneklubbor finns att tillgå. Receptionen har mer information.

Det finns även möjlighet att spela Minigolf & Beachvolleyboll. Kontakt receptionen för mer information.

SHUFFLEBAR
Shufflebar är vår härliga utomhusbar med det roliga spelet shuffleboard. Här kanockså beställa mat och dryck. I sommar visas även fotbolls-VM för alla fotbollsfans där ute.

Erbjudanden & Paket

 • Sandshell
  Sandshell

  SANDSHELL – vår populära klassiker
  Lido Club med pool access, 3-rätters middag, övernattning och härlig frukost.

 • THE CREEK SPA EXPERIENCE
  THE CREEK SPA EXPERIENCE

  THE CREEK SPA EXPERIENCE – vår prisbelönta sparitual
  Lido Club med pool access, 3-rätters middag, övernattning och frukost.

 • Sandshell by Night
  Sandshell by Night

  SANDSHELL BY NIGHT – sen utcheckning med tid för extra spa
  3-rätters middag, Lido Club med pool access, övernattning och härlig frukost.