Sommaraktiviteter

Sommaraktiviteter

Sommaraktiviteter på Ystad Saltsjöbad. För både stora och små!
Vi har ett fantastiskt utbud på spännande aktiviteter för hela familjen. Aktiviteter bokar ni på plats, dock är det begränsat antal platser.

PADEL
På en av Sveriges finaste tennisanläggningar, har den vita sporten fått ett komplement, padel. Denna racketsport passar alla, tävlingsinriktad som social.

De flesta som prövar blir bitna – kombin är oslagbar sporten är rolig samtidigt som den ger rikligt med motion. Normalt spelas padel av fyra personer, dvs. dubbel.

Pris: 150 kr för 60 min & fyra personer.

Saknar du utrustning – inga problem vi har både ett litet sortiment för försäljning, alternativt kan du hyra.

Banan bokas via vår reception.

TENNIS
Sugen på att slå Borg? Som övernattande hotellgäst har du fri tillgång till 1h tennis för att slipa dina kunskaper. Efter timma två ligger banhyrarn på 150kr/h.

Bokning av tid sköter receptionen!

MOTIONSSLINGA
Inpå knutarna finns en fin, belyst motionsslinga som går igenom Sandskogen. Eller varför inte en joggingrunda på strandpromenaden utmed havet?

BOULE & KUBB
Lekfullt och trivsamt. Receptionen tillhandahåller utrustning och visar var särskilda banor finns inom hotellområdet.

GOLF
3 fina golfbanor finns inom 15 minuter med bil från hotellet. På Gladan i Tomelilla finns dessutom en nio-håls parkbana öppen för alla. Låneklubbor finns att tillgå. Receptionen har mer information.

Det finns även möjlighet att spela Minigolf & Beachvolleyboll. Kontakt receptionen för mer information.

SHUFFLEBAR
Shufflebar är vår härliga utomhusbar med det roliga spelet shuffleboard. Här kanockså  beställa mat och dryck. I sommar visas även fotbolls-VM för alla fotbollsfans där ute.

ysb_www_sommarktiviteter_2017