Priser träning

Priser & Information


INFORMATION GÄLLANDE TILLGÅNG TILL SPA FÖR VÅRA TRÄNINGSMEDLEMMAR

Terminskort 1095kr
Här ingår tillgång till Spa måndag till fredag 9:30-19:00 samt träning alla dagar i veckan. Tillträde till Spa är tidigast 15 min innan passet börjar samt 30 min efter passet avslutats för dusch/ombyte om det inte är under ordinarie öppettid 9:30–19:00. En handduk ingår.

Lördag och söndag – samt röda dagar – gäller enbart träning och varken tillträde till Spa eller handduk. På helgerna kan vi endast erbjuda dusch/omklädning 15 min efter avslutat pass då vi har många hotellgäster i huset samt att Villa Strandvägen även har tillgång till våra omklädningsrum.

Som medlem får ni även tillgång till vårt spa & vår uppvärmda utomhuspool!

Årskort 7495kr
Här ingår tillgång till Spa måndag till söndag 9:30-24:00 samt träning alla dagar i veckan. Tillträde till Spa är 15 min innan passet börjar samt 30 min efter passet avslutats för dusch/ombyte om det inte är under ordinarie öppettid 9:30–24:00. En handduk, badrock och tofflor ingår.

Under sommarperioden har årskortmedlemmar tillgång till solsängarna som finns på spaavdelningens område – däremot inte solbäddarna runt stora utomhuspoolen på innergården! Som årskortsinnehavare har du även 20% rabatt på alla våra behandlingar.
För närvarande är det väntelista för årskort, vänligen kontakta traning@ysb.se för vidare information.

Enstaka pass 120kr
Endast träning, ingen handduk eller tillgång till Spa.