Träningsprogram

En upplevelse utöver det vanliga. Utifrån de fyra elementen jord, eld luft vatten skapar vi kraft, energi, flöde och välbefinnande.

Ny termin med nya möjligheter. Vi på Ystad Saltsjöbad erbjuder nu ett nytt unikt träningskoncept där tanken är att skapa balans och styrka i både kropp och själ. Låt dig svepas med i en fantastisk miljö där alla dina sinnen tas om hand. Där träningen tas till en helt ny dimension.


Träningen bygger på de fyra grundelementen. Här är en beskrivning på vad de olika symbolerna står för:


Vatten: Rörelse/flow, i olika tempo med varierad kraft


Eld: Kondition, kraft och värme


Jord: Styrka/grundande


Luft: Välbefinnande, avslappning


Läs om våra passbeskrivningar här

– Boka ditt pass här – 


Träningsschema


Boka ditt pass online på plats i spareceptionen eller maila traning@ysb.se
Är du hotellgäst? Mejla oss på traning@ysb.se eller ring 0411-13633 så bokar vi in dig.

Vänligen glöm ej att alla pass ska bokas i förväg via hemsidan (för er med terminskort) eller via spareceptionen (för er som önskar boka enstaka pass). Passen är bokningsbara en timme efter avslutat pass – en vecka framöver. Eventuell avbokning ska ske senast två timmar innan passets början för att undvika en debitering på 50 kr. Vi reserverar oss för förändringar i passen.

Som dagspagäst har ni tillgång till de träningspass som erbjuds under dagspaets aktuella tider. Pass utöver kostar 120 kr per person. Som hotellgäst har ni fri tillgång till alla pass oavsett tid under er vistelse. Vänligen boka era träningspass i god tid för garanterad plats!

Aktuellt träningsschema hittar du nedan och här finns en utskriftsbar version. 

Vinter 2020
Gäller från 6/1 – 26/4