Ansikte

Våra ansiktsbehandlingar

Här ingår rengöring, peeling samt en mjuk ansikts- och skalpmassage Vi skräddarsyr både behandling och produkter efter dina behov.

Expert Care | 795 KR
En klassisk ansiktsbehandling på 50 min
En skräddarsydd, superaktiv ansiktsbehandling som anpassas helt efter dina behov. Här går vi ner på djupet i rengöringen och jobbar med både portömning och mask.

Glorious Skin Lifting | 1095KR
En anti-age behandling på 80 min
Vår mest lyxiga ansiktsbehandling som ger näring, lyster och spänst. Det effektiva resultatet uppnås bland annat genom dubbelpeeling i kombination med C-vitamin och en peel-off mask. I den här behandlingen ingår även plockning av bryn.

Active Peel | 445KR/795KR/1095KR
En kemisk peeling med aha/pha på antingen 25, 50 eller 80 min
Behandlingen utförs med Bioline Primaluces aktiva produkter som ger resultat på orenheter, akne, fina linjer, pigmentförändringar och ger huden en helt ny lyster. 25 min behandling är en quickfix och lämpar sig även som kur, 50 min behandling ingår även ansiktsmassage och mask. 80 min behandling är för dig som även vill ha ånga och portömning.

Recover Touch | 495 KR
En lättare ansiktsbehandling på 25 min
En kortare behandling full av fukt, vitaminer och antioxidanter. En boost för din hud.

Beauty Touch | 795 KR
En behaglig ansiktsbehandling i kombination med mjuk massage på 50 min
Här lägger vi all fokus på välbefinnande där din ansiktsbehandling förutom att ge din hud fukt och näring också kombineras med en mjuk rygg- och nackmassage.

Klicka HÄR för bokning av behandling / SPA-upplevelse

Spa Behandlingar Ansikte