LIDO BY MORNING

LIDO BY MORNING

Lido By Morning 395 kr

09:15 – 14:00 Tillgång till Lido Pool Club med lunch i Lido Bar & Lounge.
Tisdag – fredag

Obs gäller ej mellan 28/6 – 4 /8 2019, för att boka dagspa under denna period hänvisar vi till Lido Summerdayspa

Under juni öppnar vi även upp lördagar för endast 495kr .

Vi serverar en valfri nudelsallad från menyn, passa även på att köpa till något att dricka rekommenderar något musserande, vi har även alkoholfria alternativ.

Oavsett vilket dagspa ni önskar ingår alltid tillgång till pooler, jacuzzi, ång- och torrbastu, lågvattensbassäng, kallbad.
Självklart får ni alltid låna en badrock, ett par tofflor och handduk när ni kommer för att mysa hos oss. Som dagspa-gäst har ni även tillgång till vårat gym.

Vänligen observera också att vi har en 16 års gräns i Lido Club & Spa.

Bokar du din behandling i samband med, och inom tiderna för din dagspabokning erbjuder vi 20% rabatt på behandlingen.
För att boka maila oss på  dayspa@ysb.se eller ring oss på 0411-136 33.

Bokningsförfrågan: behandlingar

Vid behandlingsförfrågningar vänligen använd formuläret nedan. Vid behandling i samband med övernattning ber vi Er att alltid ange bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och mobilnummer.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

Varmt välkomna!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

vila_bw_high[1]