LIDO BY MORNING

LIDO BY MORNING

Tisdag–fredag 395 kr      Lördag–söndag 495 kr

Tillgång till Lido Club med pool access kl. 9.15 – 14 inklusive poké bowl i Lido Lounge. Går att boka tisdag – fredag.

I mingelvänliga Lido Club finns bland annat vår uppvärmda inomhuspool, varma källor utomhus, jacuzzi, ång- och torrbastu, lågvattensbassäng och kallbad. Här kan du också slå dig ner i vår lounge framför brasan eller i seaview med utsikt över havet. I Lido Lounge beställer du din poké bowl och varför inte något mousserande?

Bokar du Lido by morning får du alltid låna en badrock, tofflor och handduk. Som dagspa-gäst har du även tillgång till vårt gym.

I Lido Club & Spa har vi 16-årsgräns. Alla dag- och kvällsspa måste förbokas, vi har tyvärr inte har möjlighet att ta emot drop in-gäster.

Boka Lido by Morning

Frågor? Maila oss gärna på dayspa@ysb.se eller ring 0411-136 33.

Läs mer om våra behandlingar här. 

Bokningsförfrågan: behandlingar

Vid behandlingsförfrågningar vänligen använd formuläret nedan. Vid behandling i samband med övernattning ber vi Er att alltid ange bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och mobilnummer.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

Varmt välkomna!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

vila_bw_high[1]