Spamedarbetare sökes till Ystad Saltsjöbad

Spamedarbetare sökes till Ystad Saltsjöbad

Spamedarbetare sökes till Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbads spa fortsätter att växa och därför söker vi nu hudterapeuter, spaterapeuter och massörer. Som person är du positiv, initiativrik och stresstålig. Du trivs med att ha många bollar i luften samtidigt och är inte rädd att ta mycket eget ansvar. Du är passionerad för det du gör och sätter alltid gästen i fokus.

Vår personalidé är att ”vi ska ge medarbetare med engagemang och positiv attityd en passionerad arbetsplats med möjligheter, glädje, och gemenskap. Med omtanke och intresse för varandra skapar vi tillsammans en arbetsplats i världsklass. ”

Du skall helst ha fyllt 23 år, ha arbetat minst i 1 år som spaterapeut, hudterapeut eller massör och helst ha branschvana inom SPA. Tycka om att jobba helger och kvällar samt vara flexibel med dina arbetstider samt dagar. Vara en förebild med stort intresse för service och känsla för detaljer. Extra plus  om du om både är utbildad som hudterapeut & massör.

Passar du in i denna beskrivning och vill vara med i ett vinnande gäng, skicka då in din ansökan och ett CV senast den 12 oktober till vår Spachef Laura@ysb.se

Har du frågor om tjänsten, ring Spachef Laura, tele: 0411-558694

 spajobb