Storslam för Ystad Saltsjöbad

Storslam för Ystad Saltsjöbad

kjlgxnqqneg45pcbokfg

Ystad Saltsjöbad tog tre av sex titlar på premiären för den nya utmärkelsen Gästernas Hotellpris, instiftad av HotelSpecials med målet att lyfta fram gästernas åsikter och upplevelser.

Ystad Saltsjöbad kammade hem flest röster i: Årets Hotell, Årets Spahotell och Årets Hotellkök!

Under 3 veckor har Sveriges hotellgäster kunnat rösta fram sina favorithotell i sex olika kategorier: Årets Hotell, Årets Slott/herrgård, Årets Hotellkök, Årets Spahotell, Årets Designhotell och Årets Göteborgshotell. Att ta hem tre av sex titlar kommenterar Anders Nilsson, VD för Ystad Saltsjöbad med;

”Fantastiskt, att så många av Sveriges hotellgäster valt att rösta på oss i så många kategorier. Det visar att våra satsningar på personal och nya koncept tas väl emot av våra gäster.”

”Det har varit riktigt kul att se att Gästernas Hotellpris skapat så stort intresse, både bland gäster och de deltagande hotellen” säger Fredrik Jansson, VD och Marketing Manager på Hotelsspecials.se ”Att lyfta fram vikten av gästernas upplevelser och åsikter känns jättebra och vi ser fram emot att upprepa detta nästa år. Ett stort grattis till Ystad Saltsjöbad!”

Under 2014 har hotellet investerat i 650 kvm spa, lagom till jul öppnas tre nya pooler, Daniel Müllern, gastronomisk ledare på Ystad Saltsjöbad tävlar i Årets Kock i februari 2015 och har under 2014 vunnit två fina gastronomiska titlar så glädjen är stor att det både är inom spa och kök som vi utmärkt oss på även om Årets Hotell väger tyngst.

560_spa_port

Pressbilder & mer information:
Ladda ner pressbilder

Om Årets Kock:
http://gasternashotellpris.se