Summertime Deal

SUMMERTIME DEALS PÅ VÅRA SYSTERHOTELL!

Ystad Saltsjöbad är en del av en liten hotellfamilj som kallar sig ESS Group. Gemensamt för oss alla är att vi vill skapa minnesvärda och personliga upplevelser för dig som gäst. Och som vän till Ystad Saltsjöbad, vill våra systerhotell självklart ge dig möjligheten att testa dem också. Vi hoppas att ni gillar och Happy Summertime!

THE STEAM HOTEL I VÄSTERÅS

Det är på Steam Hotel man ska hänga i sommar. Det gamla ångkraftverket bjuder på 18 våningar av unik industriromantisk miljö, en solig utomhusterrass med pool, musik och goda drinkar, smakupplevelser i flera restauranger och en rooftop bar med utsikt över den glittrande Mälaren.

JUST NU 750 kr rabatt!

BOKA HÄR

VILLA STRANDVÄGEN – YSTAD

Sommaren på Villan är magisk. Se fram emot en fantastisk 5-rätters matupplevelse, ett vackert hotellrum, skönt poolhäng i vår lummiga trädgård och en helt fantastisk frukost.

Från 2900 kr/rum inkl. 5-rätters & Lido Club & Spa

BOKA HÄR

FALKENBERG STRANDBAD

Falkenberg Strandbad är lite extra magiskt på sommaren. Njut av soliga dagar på beachen, långa middagar, livemusik och poolhäng med rosé som flödar i The Retreat Club. Välj mellan två olika deals – Retreat & Insane Dinner om du vill ha en kreativ och vågad matupplevelse eller Summer Retreat för en klassisk 3-rätters meny.

Från 2595 kr/rum inkl. 3-rätters middag, Retreat Club & frukost 

BOKA HÄR