The Sunset Club

The Sunset Kickoff Warm & sunny edition Winter Conference Offertförfrågan Allt detta ingår
The Sunset Kickoff Warm & sunny edition Winter Conference Offertförfrågan Allt detta ingår
Boka The sunset kickoff! Allt detta ingår

Winter Conference
The Sunset Kickoff
Planerar du att starta året storstilat? Underbart! Låt oss förverkliga din vision, ge dig rätt förutsättningar för att hålla det perfekta mötet, servera dina kollegor en minnesvärld middag och se till att hela gänget hänger tillsammans i utepoolerna ända in på småtimmarna.
Kontakta oss för offert Telefon +46 (0) 411-136 30

Allt detta får ni! Oktober till februari är kickoff-säsong och den perfekta tiden att svetsa samman gänget! Konferenslokal I modern Hamptonsstil med den teknik ni behöver för ett perfekt möte. Välkomstfika Kicka igång dagen och ladda med kaffe, frukt, smoothie och hembakt. Lunchbuffé Vår populära lunch med något för alla, inkl. soppa före och kakor efter. Afternoon tea Härliga bakverk för att fylla på med energi till eftermiddagen. Lido Club & Spa Tillgång till vårt prisbelönta pool club Lido Club & Spa. Frukostbuffé Vad är bättre än att vakna upp till en fantstisk frukostbuffé? Bubbel och Snacks Bubbel i Playground med utsikt över den magiska solnedgången innan middag. 3-rättersmiddag Förstklassig middag i Port eller vår italienska restaurang Gildas. Del i dubbelrum Sov gott i våra mysiga Hamptonsinspirerade rum efter en intensiv dag. offertförfrågan WHAT'S HOT

”Om du vill vara säker på att konferensen blir en succé - välj Ystad Saltsjöbad! Mat av absolut bästa kvalitet, även vid större sällskap. Fantastiska medarbetare som gärna och alltid går den extra milen! Mina varmaste rekommendationer!”

/Anna Sabelström Holmberg, Partner Deloitte
Sommarkickoff mitt i vintern Kontakta oss för offert
Professionell & personlig service

Full Access! Lido Club & Spa är vår pool club som bjuder på utomhuspooler, ångbastu, torrbastu, relaxavdelning med öppen brasa och givetvis en bar med medryckande musik. För dig som vågar rekommenderas även ett dopp i både isvaken och havet. Vi erbjuder även gym och träningspass. LIDO POOL CLUB & SPA

SUNSET KICK-OFF THE WARM & SUNNY WINTER CONFERENCE Boka en oförglömlig kick-off tillsammans med dina kollegor. Passa på att förena nytta med nöje och förvandla vinterkonferensen till något alldeles extra!

Kontakta oss, tillsammans skräddarsyr vi detaljerna i The Sunset Kickoff för att matcha era önskemål.
Från 2190 SEK / person Erbjudandet gäller från 1 november 2019 till 28 februari 2020. Offertförfrågan
Bokas med kod SUNSET1920 på forsaljning@ysb.se Du kan också ringa till oss på
telefon 0411-136 30
Välkommen att boka genom kod: SUNSET1920 för grupper 30 till 300 personer Kontakta oss för offert

LÅTER DET INTRESSANT?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och undersöker tillgänglighet och pris specifikt för just ditt möte.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
.footer-wrap { display: none !important; }