Vår & Sommar

Vår- och sommaraktiviteter

TWELVE ROUND BY ARMAND KRAJNC

Tidåtgång: Enligt önskemål

Aktivera och utmana dina kollegor eller vänner tillsammans med Armand Krajnc, fyrfaldig världsmästare i proffsboxning. Med Armand kör ni boxning, kickboxning eller ett riktigt utmanande pass med fys/cardio – Twelve Rounds på stranden eller i Ystads Sportklubbs lokal, ett stenkast ifrån Ystads Saltsjöbad. Oavsett om du är otränad eller tränad skapar Armand både roliga och nyttiga träningspass för er i grupp. Hör av er till Armand direkt vid intresse: armandkrajnc@icloud.com

 

hoghojdsbana

Höghöjdsbanan

Grupp: 2-50 p
Tidåtgång: Enligt önskemål

Höghöjdsbanan ligger i ett litet skogsparti i direkt anslutning till hotellet.
Banan är byggd på 7 – 11 meters höjd. Aktiviteten passar bra för alla grupper. När man övervunnit rädslan och tar steget ut i linbanan beskriver många det som en otrolig kick -man blir fylld av energi.
Vi vill få folk att känna, att ingenting är omöjligt, att våga, att lita på andra, att känna att man har en grupp i ryggen som stöttar en. Utbildad personal leder aktiviteten.

 

Mästarnas Mästare

Grupp: 20-100 p
Tidåtgång: 2-3 h

Ni känner igen kampen från TV.
Den ultimata tävlingen för företaget. Vem vill inte bli företagets Mästarnas mästare…
Finalisterna hänger i en stång 2 m från vattnet ivrigt påhejjade av sina kolleger, vem orkar längst? Vem blir ert företags mästare?!?

 

 

Speed Cats

Grupp: 6-50 p
Tidåtgång: 2,5 h

Som go-cart fast på vatten.
Båtarna kan göra 0-45 knop på 3 sekunder och genererar upp till 3G i svängarna. Båtarna används som livräddningsbåtar i Australien och Sydafrika pga av deras fantastiska egenskaper i tuffa väderförhållanden. Lägg upp det som en tävling mellan deltagarna eller kör bara för att det är så fantastiskt roligt.

 

Stranden / RaftRace

Grupp: 10-300 p
Tidåtgång: 1-3 h

Lagen ska bygga en flotte för att kunna ta sig från ön. En flagga ska göras så att eventuella båtar som passerar ser er. I sanden ska ett märke eller ett meddelande göras ifall eventuella flygplan passerar ön.

Aktiviteten avslutas med ett Race där vi ser vilken flotte som är snabbast.

Riktigt bra teambuildingaktivitet.

 

strandkampen

Strandkamp

Grupp: 10-100 p
Tidåtgång: 1-3 h

Allt ramas in av beachflaggor, musik och härlig tävlingsstämning. Lagen kommer att få ge sig i kast med en strandturnering.
Äventyret för stora och små grupper som vill ha kämpaglöd, glädje och skratt.
Gruppen delas upp i lagom stora lag och tävlar i Robinsonliknande tävlingar. Ni får pröva er förmågor i både intellektuella och fysiska övningar.

För att stärka gruppens laganda och samarbetsförmåga är det gruppen som tillsammans löser uppgifterna på stationerna. Tävlingarnas svårighetsgrad anpassas efter gruppens sammansättning och behov.

 

wallander_vandring

Wallandervandring i Ystad

Grupp: 2-50 p
Tidåtgång: 1.5 h

Ystad är välkänt för sin mycket välbevarade stadskärna med gamla korsvirkeshus och tv-serien Wallander. Ni får upptäcka de viktigaste platserna i denna guide. Många av platserna har ljudklipp och bilder!

 

 

 

ladbil-360x200

Lådbilsrally

Grupp: från 12 p
Tidåtgång: 2,5 h

Lagen bygger med egen kreativitet och fantasi sin lådbil. Sedan tävling på bana. Pris till både vinnare och ”fräckaste” lådbil.

 

ribsafar360x200

Rib-Safari

Grupp: 10-20 p
Tidåtgång: 4 h

En hisnande färd ut på havet i s.k RIB-båt (Rigid Inflatable Boat). 50 knop och mycket vågsprut. Strandhugg där gruppen ska lösa olika uppgifter. Väder/årstidsberoende.

 

segway

Segway

Grupp: 4-20 p
Tidåtgång: 1-3 h

Åk segway runt stan eller längs strandpromenaden och upplev hur kul det är att bara köra. Kombinera gärna med att testa vår teknikbana, gör det till en tävling kolleger eller kompisar emellan. OBS! Går utmärkt att kombinera med exempelvis Lerduveskytte så att alla är aktiverade samtidigt!

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Kontakta gärna någon av våra säljare nedan eller skicka enkelt en förfrågan direkt till vår försäljningsavdelning som sedan inom kort kontaktar er för att skräddarsy en offert för ert arrangemang. Ni kan självklart även kontakta dem direkt på 0411-136 30 eller forsaljning@ysb.se

Välkommen till oss vid havet!

E-post: forsaljning@ysb.se
Telefon: 0411-13630

Emily Karlstedt, Sales manager/Sales Coach
E-post: emily@ysb.se
Telefon: 0411-13634 & 070-5433735

Linda Larsson, Key Account Manager & Bröllop- och Eventsäljare
E-post:linda@ysb.se@ysb.se
Telefon: 0733-241 550

Konferenskoordinatorer (Vid ändring av bekräftad bokning, ej förfrågningar)
Sabina, Gunilla & Amanda
konferens@ysb.se
0411-136 39


Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *

Verifiering: Vad är