Ystad Saltsjöbad blev årets hotell igen

Ystad Saltsjöbad blev årets hotell igen

När gästerna får välja – Ystad Saltsjöbad blev årets hotell igen

Ystad Saltsjöbad har för andra året i rad tagit hem tre av sex titlar för utmärkelsen Gästernas Hotellpris, instiftad av HotelSpecials med målet att lyfta fram gästernas åsikter och upplevelser.

Ystad Saltsjöbad kammade hem flest röster i: Årets Hotell, Årets Spahotell och Årets Hotellkök. Under tre veckor har Sveriges hotellgäster kunnat rösta fram sina favorithotell i sex olika kategorier: Årets Hotell, Årets Slott/herrgård, Årets Hotellkök, Årets Spahotell, Årets Designhotell och Årets Göteborgshotell.

Att ta hem tre av sex titlar kommenterar Anders Nilsson, VD för Ystad Saltsjöbad med: – Vi är väldigt glada för detta. Vi lyckas beröra våra gäster in i själen och lyckas skapa wow-upplevelser under deras vistelse. Jag tror och hoppas de tycker vi är trovärdiga och gör något som är osvenskt, att vi tar servicen och konceptet lite längre än våra kollegor i branschen. Jag är extremt stolt över personalen, detta är i mångt och mycket deras pris. Fast vi de senaste åren fyrdubblat antalet anställda så har alla anammat vårt sätt att arbeta. Fantastiskt!

 

ghp_toppbild-800x296

 

 

 

 

 

 

_V0Q8033 1

_V0Q0484 1

 

 

 

 

 

 

Pressbilder & mer information:
Ladda ner pressbilder

För mer information vänligen kontakta:
Anders Nilsson, VD YSB AB
Telefon: +46 706 03 99 99
Email: anders.nilsson@ysb.se

Pressbilder & mer information:
www.ysb.se/om-oss/pressbilder-pressreleaser
www.mynewsdesk.com/se/blog_posts/vinnarna-utsedda-i-gaesternas-hotellpris-31782