Hem

splash_dagspaserbjudande

DEN EFTERLÄNGTADE SOMMARSÄSONGEN ÄR HÄR!

Från den 27 juni till och med den 7 augusti erbjuder vi er som önskar komma hit och njuta av – poolhäng, solhäng och en plats långt bort från vardagligt fläng – det absolut bästa upplägget för en stunds avkoppling.

Badrock, tofflor och handduk – och  tillträde till vårt fantastiska poolområde på innergården ingår självklart också i priset! Som vanligt är det förbokning som gäller samt i mån av plats.

Summer Day Spa 13:00-18:00 måndag – söndag, 1395 kr per person

Summer Evening Spa 18.00–23:00 måndag – söndag, 495 kr per person

Läs mer och boka här

Bästa erbjudande nu!

 • Vårmys
  Vårmys

  HÖSTMYS
  Boka ditt spapaket vardagar under september 2016 till december 2016 så bjuder vi på en behandling. Från 1810kr pp. Läs mer… …

 • Sommar
  Sommar

  SOMMAR 2016
  Sveriges bästa sommardestination

 • Happy Monday Seniorpaket
  Happy Monday Seniorpaket

  Happy Monday Seniorpaket
  Sköna måndagar för livsglada Seniorer med siktet ställt på spalyx.
  Från 1145kr pp med logi, spa & middag
  Läs mer…

fx_bokaonlinehar_bastpris

På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad och precis vid stranden ligger Ystad Saltsjöbad – ett hotell-, spa- och en konferens-anläggning som funnits i 117 år. Vår yttersta målsättning är att fylla er spa- eller konferensvistelse med mervärden och förhoppningsvis överträffa era förväntningar. Ett hotell, nära Malmö, Köpenhamn och Österlen, fullt med upplevelser som gör vistelsen spännande och ger ordet spa och konferens en ny betydelse.

Välkommen till hotell Ystad Saltsjöbad.

Rösta på oss!

Vi är stolta att ha blivit nominerade ”2016 Haute Grandeur Global Hotel Awards”. Rösta gärna på oss genom att klicka på bilden nedan. Tack så mycket!

puff_nominatehaute2016