RESTAURANG

RESTAURANGER, MAT & DRYCK

Vår restaurang, festvåning och festlokal är bland Skånes och Österlens mest intressanta. Restaurangen ligger med fönster ut mot Österlen och havet. Vår festvåning lämpar sig mycket bra för bröllop för tillresta malmöbor. Restaurangen och festvåningen har en enorm uteterrass som vi använder sommartid för bröllop middagar och fester. Att ha en festvåning och restaurang så här nära havet och Malmö, Österlen gör att läget är oslagbart. Välkommen till restaurangen på Ystad Saltsjöbad.

Fräscht, gott, avslappnat och gärna lite trevligt.

Vid poolen på Ystad Saltsjöbad hittar du Lido Bar. Läs mer här!

PORT

En svensk-amerikansk seafoodrestaurang med 200 platser. Tänk amerikansk östkust, Österlen och JFK. Ett klassiskt tidslöst lyxigt sommarresidens där mat-mor stått i köket lång tid tillbaka.

Läs mer

VITAS

En fransk-amerikansk bistro med 60 platser. Här avnjuts enkla charkuterier, hamburgare eller Rossini med ett bra glas vin eller en kall öl. En självklar mötesplats för hotellets gäster och Ystadbor.

Läs mer

FESTVÅNING

Smaken av salt är alltid lite sötare vid havet. Smaken av fisk är alltid lite lyxigare vid havet. Smaken av kött är alltid lite godare vid havet. Smaken av grönsaker är alltid lite fräschare vid havet. Smaken av dessert är skäl nog att tystna för en stund av njutning.

Läs mer

TERRASSEN

Vår populära uteservering på Terrassen! Med knappa 10 meter ner till stranden kan du avnjuta något gott att dricka eller äta samtidigt som du avnjuter en härlig utsikt över havet.

Läs mer

MER ATT UPPTÄCKA!

Vinmeny(pdf) – Våra viner från baren

Affärslunch – Affärslunch i vår Bistro Vitas

Brunch vid havet – Kom till oss vid havet och avnjut en elegant Söndags brunch.

Boathouse – Egna huset på stranden med bastu & sällskapsrum

Bröllop – Upplev ditt bröllop i en fantastisk miljö


WHITE_GUIDE_LOGO


port8