Våra Restauranger & Barer

explore our dining experiences

It’s all served with passion

Vi har många olika kök på Ystad Saltsjöbad, men med en gemensam närmare – passionen för riktigt bra mat. Det är alltid nummer ett. Spänn bältet och följ med oss på en resa till pastalandet Italien, flyg norrut till Côte d’Azur för en knäckig Crème Brûlée för att sedan surfa över Atlanten och Hawaii för en perfekt poké bowl. Allt inom 500 meters avstånd från varandra.

HOME IS WHERE PORT IS

Restaurang Port är vår huvudrestaurang med underbar havsutsikt. Med ett modernt uttryck hämtar vi inspiration från det franska och amerikanska köket, med noga utvalda ingredienser som speglar säsongens smaker.

Upptäck port
Vår italienska travarna

I Gildas är stämningen alltid hög. Här samlas familjen och vännerna och njuter av smaker inspirerade av Italien. Innan kvällen är slut är det ett måste att föreviga upplevelsen med vår polaroidkamera.

Upptäck gildas
sekelskiftesvilla

Att komma till Villa Strandvägen är lite som att komma hem. Vårt hjärta utgår från köket, råvarorna du ser på din tallrik har vi odlat utanför fönstret eller hämtat från gårdar, skogar och fält i närområdet.

Upptäck Villan

Barer

Bar Nero & Lido CAFÉ

Mellan våra restauranger Port och Gildas huserar Bar NERO. Det är oftast här kvällen både börjar och slutar. What can we get you? En välgjord apertif för att komma i rätt stämning eller en stillsam nightcap för att smälta maten och varva ner?

Upptäck våra Barer