RESTAURANG

Gildas med eftermiddagsspa

Spa with a Family style dinner – onsdagar & torsdagar

Att man blir hungrig av att relaxa vet vi alla om och vad passar då bättre att kombinera två av våra mest populära produkter, Gildas och Salt Creek Spa? Börja eftermiddagen på vårt prisbelönta spa med swimmingpool, jacuzzi, bastu, lågvattenbassäng, relaxrum med havsutsikt och andra aktiviteter som garanterat får dig att glömma all stress. Vill du få upp pulsen får du inte missa ett besök på vårt gym! Sen är det dags för middag och den sker som vanligt på bästa sätt i Gildas – Family Style. Kockarna väljer ut det bästa menyn och skapar en komplett måltid med lite av varje (du kommer garanterat bli mätt).

Afternoon Day Spa 13.00 – 17.00 + Gildas
690 kr/person (ord. 1090 kr)

Boka via booking@ysb.se eller 0411-13630
Gäller onsdag – torsdag, bokningsbart från 7 januari

Obs! Eftersom sittningarna på Gildas är begränsade bokar sker bordsbokningen automatiskt och ni tilldelas ett bord mellan 17.20 – 18.20. Du är varmt välkommen in i Bar Nero på en fördrink innan middagen! 

RESTAURANGER, MAT & DRYCK

Vår restaurang, festvåning och festlokal är bland Skånes och Österlens mest intressanta. Restaurangen ligger med fönster ut mot Österlen och havet. Vår festvåning lämpar sig mycket bra för bröllop för tillresta malmöbor. Restaurangen och festvåningen har en enorm uteterrass som vi använder sommartid för bröllop middagar och fester. Att ha en festvåning och restaurang så här nära havet och Malmö, Österlen gör att läget är oslagbart. Välkommen till restaurangen på Ystad Saltsjöbad.

PORT

En svensk-amerikansk seafoodrestaurang med 200 platser. Tänk amerikansk östkust, Österlen och JFK. Ett klassiskt tidslöst lyxigt sommarresidens där mat-mor stått i köket lång tid tillbaka.

Läs mer

Gildas

Få krogar i världen får oss att känna samma glädje och värme som en liten, familjär och genuin Italiensk Taverna. 

Läs mer

FESTVÅNING

Smaken av salt är alltid lite sötare vid havet. Smaken av fisk är alltid lite lyxigare vid havet. Smaken av kött är alltid lite godare vid havet. Smaken av grönsaker är alltid lite fräschare vid havet. Smaken av dessert är skäl nog att tystna för en stund av njutning.

Läs mer

TERRASSEN

Vår populära uteservering på Terrassen! Med knappa 10 meter ner till stranden kan du avnjuta något gott att dricka eller äta samtidigt som du avnjuter en härlig utsikt över havet.

Läs mer

MER ATT UPPTÄCKA!

Vinmeny – Våra viner från baren

Brunch vid havet – Kom till oss vid havet och avnjut en elegant Söndags brunch.

Boathouse – Egna huset på stranden med bastu & sällskapsrum

Bröllop – Upplev ditt bröllop i en fantastisk miljö


WHITE_GUIDE_LOGO


port8