Restaurang & Bar

explore our dining experiences

It’s all served with passion

Vi har många olika kök på Ystad Saltsjöbad, men med en gemensam närmare – passionen för riktigt bra mat. Det är alltid nummer ett. Spänn bältet och följ med oss på en resa till pastalandet Italien, flyg norrut till Côte d’Azur för en knäckig Crème Brûlée för att sedan surfa över Atlanten och Hawaii för en perfekt poké bowl. Allt inom 500 meters avstånd från varandra.

Port

Restaurang Port är vår huvudrestaurang med underbar havsutsikt. Med ett modernt uttryck hämtar vi inspiration från det franska och amerikanska köket, med noga utvalda ingredienser som speglar säsongens smaker.

Gildas

I Gildas är stämningen alltid hög. Här samlas familjen och vännerna och njuter av smaker inspirerade av Italien. Innan kvällen är slut är det ett måste att föreviga upplevelsen med vår polaroidkamera.

Villa Strandvägen

Att komma till Villa Strandvägen är lite som att komma hem. Vårt hjärta utgår från köket, råvarorna du ser på din tallrik har vi odlat utanför fönstret eller hämtat från gårdar, skogar och fält i närområdet.

Lido Lounge

Lido Lounge är en mötesplats, restaurang och bar med stora sköna sängar och färgstarka, mjuka fåtöljer och soffor. Här är bubblet precis lagom bubbligt, musiken alltid närvarande och poolerna aldrig långt borta.

Barer