Bröllop på Ystad Saltsjöbad

 

SPRING WEDDING

Oändlig blomstring

brollop_sommar

– Cricketturnering vid stranden
– Uppiggande spaupplevelse
– Dans och puls med DJ
– Grillning i vårnatten

Läs mer

 

SUMMER WEDDING WITH A TWIST

Tidlös elegans på stranden

brollop_var

– Vigsel på bryggan med skål på stranden
– Långbord på Terrassen med vy mot havet
– Vickning med solnedgången i bakgrunden
– Blomsterarrangemang i sprakande färger

Läs mer

 

AUTUMN EXPERIENCE

Ungdomligt – fartfyllt & lite roligare

brollop_host

– Champagnepyramider
– Brunch med levande musik
– Grillkväll dagen före

Läs mer

 

WINTER EXPERIENCE

Krispigt – unikt & kristallklart

brollop_vinter

– Vin chaud på stranden
– Brudparet anländer i häst och vagn
– Is-bar med violinist
– Vinterinspirerad meny

Läs mer

Ystad Saltsjöbad erbjuder unik skräddarsydd bröllopskoordinering med entusiasm,känsla och passion.
Utifrån era drömmar,tankar och idéer vill vi guida Er och skapa det mest unika ögonblicket. För er som önskar ett lite mindre bröllop kan vi också bistå er med härliga lösningar.


Att planera och arrangera en bröllopsfest innebär många stora och små beslut. När ni tagit beslutet att ha ert bröllop hos oss på Ystad Saltsjöboad kan ni tryggt släppa alla funderingar – då tar vi över ansvaret och genomförandet. Under bröllopsdagen ska ni bara förbereda er själva och njuta av stunden. Vi följer vårt körschema och går igenom med toastmaster/ madame så att alla vet vad som gäller i tid och rum.

Vi levererar brudbuketten till hotellet, välkomnar och tar hand om era gäster, ordnar transporter, hämtar prästen eller vigselförrättaren, ser till att sminkös och frisör är på plats så att ni inte behöver åka någonstans, tar emot dansbandet eller DJn. Köksmästaren håller hov i köket och tårtan är klar.
Vi har dukat, vikt servetterna, arrangerat blommorna, öppnat vinerna och laddat för pampig salut i parken. Sedan förbereder vi vickningen och brunchen till dagen efter – om det är så ni vill ha det.

Kontakt & bokning

För frågor och bokningsförfrågningar vänligen kontakta oss på: event@ysb.se eller använd formuläret nedan.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Tre heta bröllopstrender:

1. I dagarna tre
Tycker ni att en kväll är för kort för livets största fest? En kväll är för kort för livets största fest! Trenden går mot att anordna hela-helgen-bröllop där en informell middag på fredagskvällen drar igång festligheterna och en brunch knyter ihop kalaset innan alla åker hem på söndagen.

2. Individualism
Från stora pampiga bröllop går trenden mot mindre, intimare bröllop. Det handlar inte längre om att bara sätta personlig prägel med ett genomgående tema för festen, utan många brudpar lägger ner allt mer tid och engagemang på själva vigselakten.

3. Grönt
Grönt har kommit att stå för så mycket mer än bara en färg. Att leva grönt är att tänka ekologiskt, hållbart och naturligt. Många brudpar planerar sitt drömbröllop utan att ge avkall på vare sig känsla, kvalitet, miljö eller socialt ansvar.