BEHANDLINGAR

BEHANDLINGAR

ANSIKTE

Läs mer

KROPP

Läs mer

MASSAGE

Läs mer

ÖVRIGT

Läs mer

THE CREEK EXPERIENCE

Läs mer

Kontakta oss för bokning av behandling / SPA-upplevelse
E-mail: spa@ysb.se
Telefon: 0411-136 33

BOKNINGSFÖRFRÅGAN AV BEHANDLINGAR

Önskar ni som dagspa- eller hotellgäst boka behandlingar tillkommer dessa. Vi råder er att boka dessa i god tid då efterfrågan är väldigt stor. Behandlingar kan ibland men som regel inte bokas på plats.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

Kom i god tid till era behandlingar. Vi kan tyvärr inte förlänga er behandlingstid vilket innebär att behandlingen utförs på återstående tid vid sen ankomst. Anmälan och betalning sker i spa-receptionen 15 min innan behandlingens början. Bor ni på hotellet kan vi lägga debiteringen på rummet så att ni i så fall betalar för behandlingen då ni checkar ut. Om du har någon sjukdom eller tar någon medicin vänligen meddela detta redan vid bokningstillfället så vi kan ge dig rätt hjälp och rekommendationer redan innan ankomst. Vi utför inte behandlingar före vecka 12 och efter vecka 35 vid en graviditet. Under behandlingen rekommenderar vi att bära underkläder eller torra badkläder.

Bonuskort – för var 500 kr du spenderar på en behandling eller produkt får du en stämpel, efter 12 gånger erhålls en bonus att använda till detsamma. Fråga i Spareceptionen.

Kontakta oss för bokning av behandling / SPA-upplevelse
E-mail: spa@ysb.se
Telefon: 0411-136 33

Just nu: 30 % rabatt på alla våra behandlingar måndagar–torsdagar. Gäller till och med 31 oktober.