BEHANDLINGAR

BEHANDLINGS MENY

VÅRA ANSIKTSBEHANDLINGAR

Här ingår rengöring, peeling samt en mjuk ansikts- och skalpmassage. Vi skräddarsyr både behandling och produkter efter dina behov.

EXPERT CARE 795 KR
En klassisk ansiktsbehandling på 50 min
En skräddarsydd, superaktiv ansiktsbehandling som anpassas helt efter dina behov. Här går
vi mer på djupet i rengöringen och jobbar med både portömning och mask.

GLORIOUS SKIN LIFTING | 1295KR
En anti-age behandling på 80 min
Vår mest lyxiga ansiktsbehandling som ger näring, lyster och spänst. Det effektiva resultatet uppnås bland annat genom dubbelpeeling i kom- bination med C-vitamin och en peel-off mask. I den här behandlingen ingår även plockning av bryn.

ACTIVE PEEL 445KR/795KR
En kemisk peeling med aha/pha på antingen 25, 50
Behandlingen utförs med Bioline Primaluces aktiva produkter som ger resultat på orenheter, akne, fina linjer, pigmentförändringar och ger huden en helt ny lyster. 25 min behandling är en quickfix och lämpar sig även som kur, 50 min behandling ingår även ansiktsmassage och mask.

RECOVER TOUCH | 445 KR
En lättare ansiktsbehandling på 25 min
En kortare behandling full av fukt, vitaminer och antioxidanter. En boost för din hud.

BEAUTY TOUCH 795 KR
En behaglig ansiktsbehandling i kombination med mjuk massage på 50 min
Här lägger vi all fokus på välbefinnande där din ansiktsbehandling förutom att ge din hud fukt och näring också kombineras med en mjuk rygg- och nackmassage.

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

FEET|25MIN 445KR
Unna dina fötter en uppiggande fotkur. För att komma ner i varv startar vi med en skön skalp- massage. Därefter lägger vi all fokus på dina fötter och ben. Peeling, inpackning och sedan en avslappnande fot- och benmassage.

FÄRGNING AV FRANSAR & BRYN (inklusive formning av bryn) 345 KR 

INFORMATION

* Möjligheten att boka beror på tillgänglighet.
* Vi utför endast behandlingar samt Creek Experience för gravida mellan v.13-36

Boka din Behandling HÄR

 

SE VÅR RITUAL

CREEK EXPERIENCE  | 695 KR
Tänk dig två timmar av komplett avkoppling i en miljö inspirerad av en härlig regnskog
där de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten fått en självklar plats MER INFO

VÅRA KROPPSBEHANDLINGAR

Vi skräddarsyr både behandling och produkter efter dina behov.

AROMASOUL SCRUB | 795 KR/1295 KR
En kroppspeeling på antingen 50 eller 80 min En uppfräschande kroppspeeling som ger din hudfantastisklyster. Väljmellan50eller80 minuters behandling beroende på hur lång massage du önskar. Varje behandling börjar med att du väljer din personliga favorit från våra olika eteriska oljor till massagen. Vi anpassar valet av produkter för dig som är gravid.

TRANQUILLITY RITUAL I ETT ABSOLUT MÅSTE I Vår signaturbehandling på 80 min 1295 KR Ett helhetstänk speciellt utformad för att skämma bort hela dig! En unik kropp- och ansiktsbehandling med underbara dofter som ger djup avslappnande effekt på kropp och sinne. Här ingår kroppspeeling samt inpackning med en väldoftande tranquillityolja. Under tiden du ligger inpackad utförs en lättare ansiktsbehandling inkl. mask – behandlingen avslutas sedan med en mjuk, välgörande avslappningsmassage på hela kroppen. Är du gravid använder vi oss av vår ekologiska sacred nature serie.

VÅRA OLIKA TYPER AV MASSAGE

RELAXING MASSAGE – En avslappningsmassage med varma oljor. Här används mjuka, avslappnande tag. För dig som verkligen behöver en stunds avkoppling och att bara stressa av. Fötter, ansikte och skalp ingår.

RYGG, NACKE, AXLAR SAMT BAKSIDA BEN | 25 MIN 445 KR
HELKROPP | 45 MIN 795 KR 

CLASSIC MASSAGE – En skräddarsydd massage, En handfast och välgörande massage som växlar mellan mjuka och hårda tag. Vi fokuserar mer ingående på särskilda problemområden och ömma punkter.

RYGG, NACKE & AXLAR | 25 MIN 525 KR HELKROPP | 45 MIN 875 KR 

HOTSTONE 795 KR
En avslappnande helkroppsmassage med varma lavastenar på 45 min
En ren avkopplingsmassage där de varma lavastenarna dränerar och mjukar upp.

HOTSTONE + CLASSIC MASSAGE | 875 KR
I kombination med djupgående massage på 45 min En djupgående massage där vi kombinerar handfasta tag med varma lavastenar. All fokus läggs på baksidan av din kropp.

BAMBU MASSAGE  – En djupgående behandling för både muskler och bindväv
Här används bambupinnar för att massera och stretcha din kropp på bästa sätt. Genom bambupinnarnas runda form så verkar denna massage uppstramande och formgivande för kroppen. passar dig som gillar lite hårdare massage.

HELKROPP | 50 MIN 885 KR