WHAT’S ON

AT YSTAD SALTSJÖBAD

explore

WHAT’S ON

AT YSTAD SALTSJÖBAD

Vi på Ystad Saltsjöbad älskar upplevelser! Så mycket, att du förmodligen kommer känna att en kväll hos oss är alldeles för lite. På den här sidan har vi samlat alla events och godbitar vi bjuder på. Bruncher, livemusik, sköna yogapass och mycket mer.
Hoppas vi ses och varmt välkommen till ”What’s on”!

SOMMAR

music

A Music Dinner Club på terrassen

Vi är otroligt stolta över att kunna presentera några av Sveriges bästa artister i kanske den mest intima och nära musikupplevelsen du varit med om!

Upplev en kväll som nästan känns som en hemlig spelning på vår terrass! Vår köksmästare komponerar en underbar 3-rättersmiddag vid sommardukade bord. Ni börjar naturligtvis med bubbel och lagom till desserten tar kvällens artist plats på scenen nära just er!

Signa upp dig nu så står du först i kön till våra biljettsläpp under maj månad!

Vi ses i sommar!

SOMMAR

VARJE
ONSDAG

 

Sport / Wellness

YSB + STC – Outdoor Training

Start den 25/5

STC’s outdoor-pass är intervallbaserat och en helthetsträning för hela kroppen i ett format som passar alla. Passet anpassas efter dina behov och förmågor.

Instruktören på plats finns där för att kunna hjälpa dig få ut det mesta av passet. Passet går i STCs ledord; glädje, passion, proffsighet, personlighet och gemenskap. Helt enkelt ett pass för dig som gillar träning ute i en härlig miljö med havet och stranden som närmaste granne!

Vi bjuder på vatten, äpple & smoothies efter passet. Varför inte passa på och ta ett svalkande havsdopp efter? Vi lånar dig handduken!

  • Varje onsdag
  • Kl 09:00 på stranden (samling vid bryggan)
  • Max 5 gäster (STC-medlemmar bokar plats hos STC)
  • Förbokas i Lido Reception eller via mail: wellnesstudio@ysb.se
  • Pris: Boende gäst & årsmedlem 0 kr, extern gäst 185 kr/person

Praktiskt: Kom i mjuka och bekväma kläder. Undvik att äta tätt inpå passet.

VÄLKOMMEN!