WHAT’S ON

AT YSTAD SALTSJÖBAD

explore

WHAT’S ON

AT YSTAD SALTSJÖBAD

Vi på Ystad Saltsjöbad älskar upplevelser! Så mycket, att du förmodligen kommer känna att en kväll hos oss är alldeles för lite. På den här sidan har vi samlat alla events och godbitar vi bjuder på. Bruncher, livemusik, sköna yogapass och mycket mer.
Hoppas vi ses och varmt välkommen till ”What’s on”!

28 & 29
OKTOBER

SHOW

Conspiracy Show @YSB:

Biljettpris: 250kr

Förbered er på en unik och modern magi- och tankeläsarshow som inte lämnar någon oberörd.

Som en del av publiken dras du med och det är svårt att inte vara helt förtrollad när Pontus kittlar ditt undermedvetna med sina tankar. Med ca 700 miljoner, ja – du läste rätt, sju hundra MILJONER visningar globalt över sina kanaler är det inget snack om att Pontus är säker på sin magi.

Pontus Lindman är magiker, tankeläsare och underhållare av absolut världsklass. Han har uppträtt i allt från stora mediaproduktioner såsom Britain’s Got Talent, Musikhjälpen och TV4 Nyhetsmorgon, till sin fullstora scenshow The Conspiracy på Cirkus i Stockholm och på världens största mässa CIIE i bland annat Shanghai, Manchester och London.

Missar du the conspiracy show missar du chansen att äntligen få nypa dig i armen en gång för alla, vad är egentligen på riktigt?

Praktisk information: 

  • Insläpp: 20:00
  • Show: 20:30. Kvällen beräknas vara slut ca 22:00.
  • Bar finns på plats med dryckesförsäljning samt snacks. (ej middag)
Boka HÄR!

28 OKTOBER

10
DECEMBER