SATURDAYS & SUNDAYS ARE FOR BRUNCHING

Weekend Brunch

Fira in helgen med oss!

LET’S HAVE BRUNCH BY THE OCEAN

Så fort du stiger in på Port känner du det det – lyckoruset av av att nu är det helg. Den sköna atmosfären, musiken, skratt, det ljuva ljudet av en flaska cava som poppas och doften av espresso. Det finns ingen bättre plats att kickstarta helgen på! Brunchfesten hos oss består av en förrätt med bland annat löjrom och skagenröra, huvudrätten väljer du själv (hur låter Eggs Benedict?) och till sist måste du ta det svåra beslutet om du vill ha en nyfriterad munk med vaniljgrädde eller en helt underbar Pavlova. Om ni är två så testar ni en av varje och delar… oh, thank heavens for weekend brunch.
Vår brunch serveras lördagar och söndagar mellan kl. 12.00 och 13.30.

Port

Restaurang Port är vår huvudrestaurang med underbar havsutsikt. Med ett modernt uttryck hämtar vi inspiration från det franska och amerikanska köket, med noga utvalda ingredienser som speglar säsongens smaker.

Gildas

I Gildas är stämningen alltid hög. Här samlas familjen och vännerna och njuter av smaker inspirerade av Italien. Innan kvällen är slut är det ett måste att föreviga upplevelsen med vår polaroidkamera.

Villa Strandvägen

Att komma till Villa Strandvägen är lite som att komma hem. Vårt hjärta utgår från köket, råvarorna du ser på din tallrik har vi odlat utanför fönstret eller hämtat från gårdar, skogar och fält i närområdet.

Lido Lounge

Lido Lounge är en mötesplats, restaurang och bar med stora sköna sängar och färgstarka, mjuka fåtöljer och soffor. Här är bubblet precis lagom bubbligt, musiken alltid närvarande och poolerna aldrig långt borta.

Barer

Mellan våra restauranger Port och Gildas huserar Bar NERO. Det är oftast här kvällen både börjar och slutar. What can we get you? En välgjord apertif för att komma i rätt stämning eller en stillsam nightcap för att smälta maten och varva ner?

Bordbokning

So many choices. Är du inte riktigt säker på vilken restaurang du vill äta i? Här hittar du all samlad information om våra restauranger och bordbokningsmöjligheter.