Lido Club & SPA

Boka behandling

Boende – Vid behandlingsförfrågningar vänligen använd formuläret nedan. Vid behandling i samband med övernattning ber vi Er att alltid ange bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och mobilnummer.

Icke boende – Önskar ni som dag, kväll eller heldagsgäst boka behandlingar tillkommer dessa. Vi råder er att boka dessa i god tid ca 4 veckor då efterfrågan är väldigt stor. Behandlingar kan ibland men som regel inte bokas på plats.

Kom i god tid till era behandlingar. Vi kan tyvärr inte förlänga er behandlingstid vilket innebär att behandlingen utförs på återstående tid vid sen ankomst. Anmälan och betalning sker i spa-receptionen 15 min innan behandlingens början. Bor ni på hotellet kan vi lägga debiteringen på rummet så att ni i så fall betalar för behandlingen då ni checkar ut. Om du är gravid, har en sjukdom eller tar någon medicin vänligen meddela detta redan vid bokningstillfället så vi kan ge dig rätt hjälp och rekommendationer redan innan ankomst. Under behandlingen rekommenderar vi att bära underkläder eller torra badkläder.

Under vissa omständigheter är det olämpligt att få behandlingar. Vänligen för en dialog med oss om du är gravid, vi utför endast behandlingar mellan vecka 13- 36, har allergier, inflammation, har nedsatt fysik, äter speciella mediciner eller lider av andra sjukdomar. Vi har möjlighet att neka dig din bokade behandling om fallet är att du har en förkylning, en virusinfektion, feber, sköldkörtelproblematik eller är solsvedd. Vi har 16års gräns i hela LIDO Club & Spa, detta för att du skall få en riktigt bra upplevelse hos oss.

Skicka in bokningsförfrågan här!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ca 1 månad ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.