SPA

INFORMATION

Här hittar ni aktuell information om Salt Creek Spa, våra öppettider, olika dag- och kvällsspa, priser och erbjudanden. 

Läs mer

SPABEHANDLINGAR

Vårt utbud av de behandlingar vi erbjuder här på Salt Creek Spa. Ta hand om din kropp och din själ. Eller ännu bättre; låt oss göra det åt dig!

Läs mer

THE CREEK EXPERIENCE

Vår fantastiska spaupplevelse; The Creek Experience. Två timmar av komplett avkoppling, tropisk värme och olika bastu- och sparitualer inspirerade från hela världen! Ett absolut måste när ni besöker oss!

Läs mer

TRÄNING

Våra olika medlemskap och träningskort ger tillgång till både träning och aktivitetspass!

Läs mer

YOGA WORKSHOP

En workshop för alla oavsett om du är nybörjare och van yogautövare!

Läs mer

MISSA INTE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

Detta är Salt Creek Spa

Under ett flertal år har vi renoverat, utvecklat och utökat Salt Creek Spa – allting för att dagligen erbjuda våra gäster en upplevelse i världsklass. Därför kan vi idag också kalla oss det mest attraktiva spaalternativet i närheten av Österlen och Malmö vilket vi är mycket stolta över. Så oavsett om ni besöker oss för en romantisk weekend, en helg med vännerna, en heldag på spa eller som konferensgäst – Lämna vardagen på parkeringen och låt oss ta hand om er.

Vi erbjuder spännande spapaket för såväl privat- som konferensgäster, ett brett utbud av olika behandlingar speciellt framtagna för att pyssla om och skämma bort er, en miljö som inbjuder till reflektion och ja, dagar med guldkant helt enkelt.


Ett besök på Salt Creek Spa är en helhetsupplevelse för både kropp och själ! Vårt läge precis vid havet är magiskt och utgör en fantastisk bakgrund för vårt minst lika fantastiska Spa.

Väl inne finner ni vår centralt placerade uppvärmda swimmingpool, jacuzzi samt bastu. Behöver ni svalka av er finns även en isvak att tillgå. Genom en glasdörr når ni vår varma lågvattensbassäng som är asiatiskt inspirerad med en mjuk underström placerad framför en öppen brasa. För er som är sugna på att bada ångbastu hittar ni dessa i respektive omklädningsrum.

Utanför har vi fyra stycken uppvärmda källor, två på varsin sida om det stora poolhuset. Också utomhus, med en egen gångväg ner till havet, hittar ni vår härliga torrbastu med en otrolig utsikt mot de böljande vågorna nedanför. Ni kommer här känna en distinkt doft av pepparmynta som har en väldigt uppiggande effekt på kroppen.

På ovanvåningen har vi relaxen. Två separata rum med stora, härliga sängar som inbjuder till en stunds avkoppling och reflektion. Det lite ljusare, Seaview, har en otrolig utsikt över Östersjön medan ni i Fireview njuter av den stora eldstaden med sprakande brasa som blickfång. På bekvämt avstånd, i vår Captain’s Bar, köper ni dricka mellan klockan 15:00 och 22:00 och på nedervåningen vid receptionen har vi Spacaféet, där ni kan avnjuta ett glas bubbel eller en lättare lunch/middag.

Som dagsspagäst har du även fri tillgång till vårt fina gym och de träningspass som erbjuds under dagspaets aktuella tider. Som hotellgäst har ni fri tillgång till alla pass oavsett tid under er vistelse.

Så vad väntar ni på? Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till Salt Creek Spa!

SAUNACHILL | 50 MIN 395 KR

Upplev en av världens bästa Anti-Age behandlingar med omedelbara resultat. Vår stora bastusatsning Sauna Chill med Aufguss-teknik!

Läs mer!

spa_overvaning

Spareceptionen och vår shop är öppen alla dagar i veckan mellan 09.00 – 24.00.


Vid behandlingsförfrågningar vänligen använd formuläret nedan. Vid behandling i samband med övernattning ber vi Er att alltid ange bokningsnummer, det namn hotellbokningen är gjord i samt ditt namn och mobilnummer.

Er inbokade tid för behandling är bekräftad och bindande från det att ni får en separat bokningsbekräftelse av oss. Avbokningar senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras fullt. Observera att mailkonversationer eller ifyllandet av formuläret nedan med önskemål om tider inte innebär en automatisk bekräftelse. Vi försöker alltid tillgodose era önskemål i den mån vi kan. Med god framförhållning ökar chansen att få behandlingar samtidigt samt just den behandling eller massage man tänkt sig.

Varmt välkomna!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
  • Spaerbjudanden
    Spaerbjudanden

    SPAERBJUDANDEN
    Här samlar vi alla våra bästa erbjudanden i Salt Creek Spa. Nya erbjudanden varje månad!