LIDO CLUB & SPA

Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Välkommen till Ystad Saltjöbad! Lido Club & Spa Lido day pass Behandlingar Welcome to Lido Spa Experience

Lido Club & Spa

På Lido Club & Spa lämnar du vardagen vid entrén och välkomnas av drömlika pooler, medryckande musik och bubbel som flödar. En mingelvänlig Pool Club där solen alltid skiner även när molnen är framme, där fokus ligger på spontandans, drinkar, smårätter, avkoppling och att må riktigt bra. Luta dig tillbaka i en skön loungefåtölj, känn den friska havsbrisen och njut av att vara här och nu.

Lido Club & Spa Erbjuder:

 • Lågvattenpool
 • Jacuzzi
 • Uppvärmd inomhuspool
 • Stor utomhuspool med solsängar & poolbar
 • Fyra varma källor utomhus, bland annat Champagne bubbelpool
 • Torrbastu med havsutsikt
 • Kallbad / Isvak
 • Öppna brasor
 • Seaview Relax mot havet
 • Orangerie i grönskan
 • Gym
 • Omklädningsrum med duschar, tvål, schampo & lotion
 • Lido Lounge med drinkar och precis lagom stora rätter

Observera att det är 16-årsgräns i Lido Club & Spa

INFORMATION

Här hittar ni aktuell information om Lido Club & Spa, våra öppettider, olika dag- och kvällsspa, priser och erbjudanden. 

Läs mer

MISSA INTE VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN

SPABEHANDLINGAR

Vårt utbud av de behandlingar vi erbjuder här på Lido Club & Spa. Ta hand om din kropp och din själ. Eller ännu bättre; låt oss göra det åt dig!

Läs mer

THE CREEK EXPERIENCE

Vår fantastiska spaupplevelse; The Creek Experience. Två timmar av komplett avkoppling, tropisk värme och olika bastu- och sparitualer inspirerade från hela världen! Ett absolut måste när ni besöker oss!

Läs mer

Lido Day Pass

Fånga dagen på Lido Club & SPA (Ej övernattning)

 • Lido By Morning
  Lido By Morning

  LIDO BY MORNING – börja dagen hos oss (Dubbelt upp gäller)
  Lido Club med pool access inklusive poké bowl i Lido Bar.

 • Lido by evening
  Lido by evening

  LIDO BY EVENING
  Lido Club med pool access inklusive poké bowl i Lido Bar.

Lido Pool Club + SPA Experiences

Med LIDO Pool + SPA Experience-paketen inkl. övernattning får du full access till Lido Pool Club, vissa inkluderar även vår prisbelönta spa-upplevelse THE CREEK EXPERIENCE.

 • THE CREEK SPA EXPERIENCE
  THE CREEK SPA EXPERIENCE

  THE CREEK SPA EXPERIENCE – vår prisbelönta sparitual
  Lido Club med pool access, 3-rätters middag, övernattning och frukost.

 • 2 NIGHTS OF PLEASURE
  2 NIGHTS OF PLEASURE

  2 NIGHTS OF PLEASURE – två dagars njutning med behandling
  Lido Club med pool access, valfri behandling, 2-rätters middag (Port), family dinner (Gildas), övernattning och stor frukostbuffé.

 • Lido Club & Treatment
  Lido Club & Treatment

  LIDO CLUB & TREATMENT – vistelse med extra lyx
  Lido Club med pool access, behandling, 3-rätters middag, övernattning och stor frukostbuffé.

[/spb_row]

Pool & Spa upplevelse på Ystad Saltjöbad


Ett besök på Lido Club & Spa är en helhetsupplevelse och en plats att må riktigt bra på! Vårt läge precis vid havet är magiskt och utgör en fantastisk bakgrund för vårt minst lika fantastiska Spa.

Väl inne finner ni vår centralt placerade uppvärmda swimmingpool, jacuzzi samt bastu. Behöver ni svalka av er finns även en isvak att tillgå. Genom en glasdörr når ni vår varma lågvattensbassäng som är asiatiskt inspirerad med en mjuk underström placerad framför en öppen brasa. För er som är sugna på att bada ångbastu hittar ni dessa i respektive omklädningsrum.

Utanför har vi fyra stycken uppvärmda källor, två på varsin sida om det stora poolhuset. Också utomhus, med en egen gångväg ner till havet, hittar ni vår härliga torrbastu med en otrolig utsikt mot de böljande vågorna nedanför. Ni kommer här känna en distinkt doft av pepparmynta som har en väldigt uppiggande effekt på kroppen.

Det lite ljusare, Seaview, har en otrolig utsikt över Östersjön medan ni i Lido njuter av den stora eldstaden med sprakande brasa som blickfång. På bekvämt avstånd, i vår Lido lounge bar, köper ni dricka mellan klockan 11:00 och 22:00 och på nedervåningen vid receptionen har vi fokus på spel och glädje, varför inte ta med något dricka från Lounge baren?

Som dag-spa-gäst har du även tillgång till vårt fina gym och de träningspass som erbjuds under dag-spats aktuella tider. Som hotellgäst har ni tillgång till alla pass oavsett tid under er vistelse. Observera att dessa behöver förbokas!

Så vad väntar ni på? Vi ser fram emot att få hälsa er välkomna till Ystad Saltsjöbad