KONFERENS

Konferens i Skånes vackraste miljö

Konferens. Det goda mötet. Att se och bli sedd. Att få prata till punkt. Det är en bra konferens. Och en bra konferens behöver en inspirerande och okomplicerad kuliss att arbeta mot. Vi vet att ett konferenspaket ska innehålla god mat, fika i rätt tid och teknik som fungerar. Men det är ju så mycket mer. Det är i mötet mellan människor som det händer. Utveckling, samarbete och glädje. Och det hoppas vi kunna ge er förutsättningar till.

Naturen ger konferensen energi

Att boka ett möte eller en konferens hos oss ska vara okomplicerat. Vårt mål är alltid att er konferens ska vara utvecklande och inspirerande. Ett fruktbart minne.
Våra konferenslokaler ligger på lagom avstånd från stan (nära Malmö) och precis vid havets rand. Låt dig inspireras av den fantastiska miljö som vår konferensanläggning tillhandahåller. Stranden. Havet. Maten. Utsikt. Insikt.

Möten med stranden och havet som granne

Boka konferens för 10 personer eller upp till 300 personer; vi har plats för er alla. Vi anser oss ha Skånes finaste konferensanläggning och det är vi stolta över. Nu är vi ivriga att få visa den för dig.

Boka ditt konferenspaket redan idag för att garantera din plats hos oss när du önskar ha din konferens. Och varför inte kombinera konferenshelgen med aktiviteter?

 

Konferensbokningar / Försäljning:

E-post: forsaljning@ysb.se
Telefon: 0411-13630

Emily Karlstedt, Sales manager/Sales Coach
E-post: emily@ysb.se
Telefon: 0411-13634 & 070-5433735

Linda Larsson, Key Account Manager & Bröllop- och Eventsäljare
E-post:linda@ysb.se
Telefon: 0733-241 550

Caroline Gren, Conference Administration: (ej förfrågningar)
E-post: caroline@ysb.se
Telefon: 0411-136 32

Konferenskoordinatorer
Sabina, Gunilla & Amanda
konferens@ysb.se
0411-136 39

Bröllop & Eventkoordinator
event@ysb.se
0411-136 39

 

Kontaktformulär

Namn: *

Meddelande

E-post: *

Telefon: *

Verifiering: Vad ärKonferens på Villa Strandvägen

En unik konferensupplevelse

När du väljer att lägga din konferens på Villa Strandvägen bjuds du på en unik upplevelse. En konferenslokal för upp till 14 personer och 7 exklusiva rum, varav 6 av dessa kan användas som dubbelrum. I restaurangen, med plats för 40 personer, får ni njuta av förstklassiga rätter av lokala råvaror komponerade av Daniel Müllern. Förutom utomhuspoolen på hotellet har ni som gäst även tillgång till Ystad Saltsjöbads prisvinnande spa-anläggning. På Villa Strandvägen hittar du helt enkelt de perfekta förutsättningarna för en konferens utan dess like.

Läs mer

Boka din konferens på Villa Strandvägen

Konferens med aktivitet på Ystad Saltsjöbad

Komplettera er konferens med aktiviteter som gör er vistelse hos oss ännu mer minnesvärd. Vi har konferensaktiviteter som passar de flesta, oavsett om ni vill testa Höghöjdsbanan eller testa choklad blir aktiviteten det lilla extra för varje konferens, oavsett storlek. Konferens med spa är vår vanligaste kombination, och att tillföra sprakande brasor och välgörande bad till diskussionerna borgar för att ni återvänder till jobbet vederkvickta och redo för arbetslust och kraft.

Konferens med aktiviteter på vår och sommar

VÅR & SOMMAR

Läs mer

Konferens med aktiviteter på höst och vinter

HÖST & VINTER

Läs mer

Konferens med middag och kvällsaktiviteter

MIDDAG & KVÄLL

Läs mer

Kombinera konferensen med härlig spa-avkoppling

SPA

Läs mer

Konferens med aktiviteter att uppleva på Ystad Saltsjöbad

AKTIVITETER

Läs mer

Alla våra konferenser och konferenspaket innehåller strandpromenader, vågskvalp, en gnutta Skåne och mycket Österlen.

Välkomna!

Våra möteslokaler

Ta en rundtur bland våra 17 lokaler och se vilka olika möjligheter vi kan erbjuda just dig – allt från intim styrelsesittning för mindre sällskap till biosittningar för över 300 personer.

Läs mer

Hos Ystad Saltsjöbad hittar du 17 olika möteslokaler för er konferens

Bokningsförfrågan av konferens

Med detta formulär kan du enkelt skicka en förfrågan direkt till vår försäljningsavdelning som sedan inom kort kontaktar er för att skräddarsy en offert för ert arrangemang. Ni kan självklart även kontakta dem direkt med e-mail till: forsaljning@ysb.se  Välkommen till oss vid havet!

Vistelse

* Obligatoriska fält

Antal deltagare: *

Ankomstdag: *

Avresedag: *

Önskade rum

Antal dubbelrum:

Antal singelrum:

Meddelande & speciella önskemål

Adressuppgifter

Företag: *

Kontaktperson: *

E-post: *

Telefon: *

Önskar bli kontakta per e-post
Önskar bli kontakta per telefon
Verifiering: Vad ärKonferens med skönt häng på terassen hos Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Ystad Saltsjöbad är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Ystad Saltsjöbad äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.