The Creek Experience

STEP INTO SERENITY

The Creek Experience

THE ULTIMATE SPA EXPERIENCE

The Creek Experience är total avkoppling i en miljö inspirerad av tropisk regnskog, där grundelementen luft, eld, jord och vatten har en självklar plats. Ready to travel the world?

Step into The Creek

STig in i vår oas

Lämna vardagen utanför och låt dig omfamnas av stillheten och lugnet. Här möts du av skönt porlande vatten som du sakta smyger fram genom. It’s time to relax. Med The Creek Experience får du en jorden-runt-resa utan att behöva lämna landet.

Den härliga miljön lugnar både kropp och sinne. Resan börjar med en av de viktigaste kroppsdelarna – fötterna som tar dig fram varje dag. Salt från Döda havet mjukar upp dina fossingar, samtidigt som du applicerar en uppfriskande ansiktsmask.

It’s the ritual of self-care

spaRitualerna

Nästa steg är sparitualerna! Värme blandas med kyla, vilket ger en återfuktande och uppiggande effekt. I vår något förenklade version av en turkisk Hamam tvålar och skrubbar du din kropp på varma stenbänkar – nu är du ren och helt avslappnad!
Därefter är det dags för en inpackning i vår rasul, där du applicerar en behagligt varm, mineralrik marockansk lera. När du känner att leran torkar in är det så dags för en varm dusch. Du avslutar din sparitualerna med en återfuktande, ekologisk jojobaolja som sedan får torka i vår varma luftsluss.