The Creek Experience

STEP INTO SERENITY

The Creek Experience

THE ULTIMATE SPA EXPERIENCE

The Creek Experience är total avkoppling i en miljö inspirerad av tropisk regnskog, där grundelementen luft, eld, jord och vatten har en självklar plats. Ready to travel the world?

Step into The Creek

STig in i vår oas

Lämna vardagen utanför och låt dig omfamnas av stillheten och lugnet. Här möts du av skönt porlande vatten som du sakta smyger fram genom. It’s time to relax. Med The Creek Experience får du en jorden-runt-resa utan att behöva lämna landet.

Den härliga miljön lugnar både kropp och sinne. Resan börjar med en av de viktigaste kroppsdelarna – fötterna som tar dig fram varje dag. Salt från Döda havet mjukar upp dina fossingar, samtidigt som du applicerar en uppfriskande ansiktsmask.

It’s the ritual of self-care

spaRitualerna

Nästa steg är sparitualerna! Värme blandas med kyla, vilket ger en återfuktande och uppiggande effekt. I vår något förenklade version av en turkisk Hamam tvålar och skrubbar du din kropp på varma stenbänkar – nu är du ren och helt avslappnad!
Därefter är det dags för en inpackning i vår rasul, där du applicerar en behagligt varm, mineralrik marockansk lera. När du känner att leran torkar in är det så dags för en varm dusch. Du avslutar din sparitualerna med en återfuktande, ekologisk jojobaolja som sedan får torka i vår varma luftsluss.

Share the experience

EN GEMENSAM UPPLEVLESE

Upplevelsen delar du med en liten grupp (max sex personer). Våra fantastiska värdar guidar dig hela vägen medan du utför de olika ritualerna på dig själv eller, med fördel, på ditt sällskap! För detta är absolut en upplevelse att dela; antingen med din andra hälft eller varför inte med bästa vännen eller kollegan?

The Creek Experience

BOKA SPAUPPLEVELSEN med eller utan boende

Creek Experience Day Pass

(endast dagspa)

995 kr/person

Upplev vår prisbelönta Creek Experience utan att bo över! Inkluderar Lido Club & Spa följt av vår sparitual som tar dig jorden runt.

Boka Creek Day pass

Creek Experience

(Inklusive boende)

Fr. 2275 kr/person

Go all in med en fluffig säng, 3-rätters middag, frukost, Lido Club & Spa och sparitual The Creek Experience, med vattenfall, ångbastu och lera från Marocko i en fantastiskt avkopplande miljö. Paketet som har allt.

Boka Creek Experience